Partyflock
 

Het foute feest in de Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 28 juli is het tijd voor de volgende editie van Het foute feest in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Ook in hartje zomer wordt de oh zo sfeervolle Winkel van Sinkel speciaal omgebouwd tot het foutste Feestpaleis van Utrecht. Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute DJ's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer. In een zes uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...

Zomer
Het is weer zomer en wat past daar dan beter bij dan een ongelofelijk fout feest. Het foute feest wel te verstaan! Maak de dansvloer onveilig op de lekkerste foute hits als; Barri Manilow's 'Copacabana', T-Spoon's 'Sex on the beach' en Jody Bernal's 'Que si que no'. Het uiten van je dans- en zangkwaliteiten hoeven niet meer beperkt te blijven tot de slaap- of badkamer. Bij het foute feest is het juist de bedoeling dat je keihard meezingt op 'Una paloma blanca' van de George Baker Selection, vals of niet. Je ritmeloze dansbewegingen loslaten op 'The ketchup song' van Las Ketchup is ook een must, zelfs als je volledig uit de maat danst. Bij Het foute feest hoeft niet alles perfect te zijn, gewoon lekker losgaan, gek doen en genieten van je zaterdagavond. Trommel je meeste foute vrienden op en kom zaterdag 28 juli naar de Winkel van Sinkel!

Fout, fout..en nog eens FOUT! Zomaar een greep uit de foute muziek die je deze avond kunt verwachten.

Sabrina – Boys
Barry Manilow – Copacabana
Scatman John – Scatmans World
Rene Froger – Just say hello
Aka The Junkies – Konijntje
Cyndi Lauper – Girls just wanna have fun
FeestDJRuud – Gas op die lollie
Boney M – Daddy Cool
Diana Ross – Upside Down
Anita Ward – Ring my bell
Zanger Rinus – Hey Marloes
Andre van Duin – Pizzalied
Right Said Fred – I'm to sexy
Yellow Claw - Krokobil

Beste avond uit
Het foute feest is de beste avond uit met je vrienden. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Ben je misschien net vrijgezel of ben je van plan dat binnenkort weer te worden? Een stapavondje met collega's? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? Het foute feest biedt jou de perfecte invulling van deze zaterdagnacht. Een feest dat je gewoon echt NIET wilt missen!

Maandelijks is het foute feest te vinden op laatste zaterdag van de maand in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Een avondje goed fout is dus nooit te ver weg.