Partyflock
 

Taste-it! vs Latin Lovers bij Beachclub Fuel Bloemendaal aan Zee

gepubliceerd door , op
Zondag 22 juli worden bij Beachclub Fuel alle registers open getrokken want twee concepten die al jaren voor succesvolle strand (en clubfeesten) zorgen, gaan de krachten éénmalig bundelen: Taste-it! versus Latin Lovers!
Taste-it! en Latin Lovers zorgen sinds 2011 voor succesvolle strandfeesten bij het alsmaar populairder wordende Beachclub Fuel, gelegen aan het welbekende Bloemendaalse strand. Als het zo doorgaat komt de zomer, die wat langzaam opgang komt dit jaar halverwege juli op z'n hoogtepunt. Precies op tijd voor de ultieme climax van het strandseizoen op Bloemendaal: Taste-it! versus Latin Lovers.

Twee area's
Deze zondag kun je uiteraard de high standard verwachten die jullie van beide avonden gewend zijn alleen dan Bigger, Larger en Stronger dan ooit. Beide concepten nemen namelijk een eigen area voor hun rekening waardoor Beachclub Fuel die dag het decor vormt voor het enige echte beachfestival.
Beide avonden hebben voor deze speciale editie een selectie gemaakt van hun favoriete house en live artiesten die weten hoe je de juiste beachvibe neer moet zetten. Verdeeld over twee area's staan twaalf artiesten waaronder een internationale headliner!

Taste-it!
Al tijden is Taste-it! een zekerheid voor de liefhebbers van volwassen house vol grooves, vocalen met een af en toe een uitstapje naar de tech & deephouse. Good old ROOG zal zijn opwachting in deze area maken samen met de nieuwe helden uit Amsterdam: Jason Shae & Pete Bandit.
Line-up: ROOG, Jason Shae & Pete Bandit, Alex Cruz, Mitch Crown, Jethro Angkotta (percussion)

Latin Lovers
Het latin concept van Nederland voelt zich als een vis in het water op het Bloemendaalse strand. Want wat past er nou beter bij Latin Lovers dan zomer, zon, cocktails, tribal en trommels, palmbomen en strand? Voor deze speciale editie komt uit Spanje de housegoeroe Jesse Garcia, bekend van zijn vele producties op het label van Roger Sanchez: Stealth.
]Line-up: Jesse Garcia🇪🇸, Roul and Doors, D-Rashid, Jasper Clash & Chris Rox

Tickets
Tickets voor deze speciale editie kosten 14 euro, special voor de dames (en die zijn er altijd in groten getale op Taste-it! & Latin Lovers) zijn er speciale ladytickets verkrijgbaar. Voor slechts €18,- kunnen twee dames op één ticket naar binnen. Voor table service aanvragen kun je mailen naar: vip@beachclubfuel.nl

3 opmerkingen

altijd lekker