Partyflock
 

Latin Lovers komt ook deze zomer naar Hoek van Holland

gepubliceerd door , op
Is de zomer al begonnen? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op zaterdag 28 juli vanaf 18.00 uur (let dus op, het is dit keer wederom een vroege editie) is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers on the Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz! Na het ongekende succes met Kerst, Pasen & Pinksteren is Latin Lovers weer terug in 'de Danz'. Samen gaan ze met jou een toffe zomerdag tegemoet, en daarom gaan ze een top feestje bouwen met jou en de artiesten Gregor Salto, Stefan Vilijn, Chris Rox, Undercontrol, BigBooming Bart & MC yaNto!

Strandclub Danz zal speciaal op de dag midden in de zomer opnieuw een ware transformatie ondergaan. Vol met tropische vlinders, papegaaien, bananen, palmbomen met kokosnoten en heel veel bamboe in combinatie met het tofste zomerdecor, kijk jij je ogen uit. Samen met je vrienden en vriendinnen genieten in deze danzbare omgeving, dat is Latin Lovers On The Beach! Zet dus in ieder geval deze Zaterdag in je agenda, want dit gaat weer een historisch en vooral legendarisch editie worden!

Op deze zomer-editie van Latin Lovers zal niemand minder dan Gregor Salto weer terugkeren in 'de Danz'. Zijn sound is geliefd bij iedereen en speciaal voor Latin Lovers brengt Gregor altijd extra energie & echte trommelplaten mee! Maar ook de altijd goed uitziende Stefan Vilijn staat voor deze dag op het overheerlijke programma en ook hij zal een paar heerlijke top nummers op de gevoelige schijf gooien! De dansvloer gaat pas echt kolken met de geliefde resident van Latin Lovers en zeker niet onbekend bij alle Westlanders: Chris RoxDe enegergieke Rotterdammer is meer dan verliefd op Danz en dat zul je merken ook! De talentvolle boys Undercontrol zullen de dag zoals alleen zij dat kunnen heerlijk opwarmen met de lekkerste zomerse beats en de line-up wordt compleet gemaakt door 'mister Danz' BigBooming Bart! Live vocals zijn er deze dag van MC yaNto, heerlijke zanger en vocalist!

Speciaal voor de zomereditie zijn ze er weer: Ladytickets! Omdat 70% van de bezoekers op Latin Lovers bestaat uit de mooiste dames en omdat het zomer is, doet de organisatie speciaal voor de lady's graag iets terug. Voor een bedrag van 17,50 euro kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. Eén Ladyticket is dus geldig voor twee dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl/tickets

Let op, ze beginnen deze dag om 18.00uur en de deuren zullen pas sluiten om 02.00 uur. Extra lang feestje dus en meer tijd om te 'Danzen' met Latin Lovers!

1 opmerking

Werkzaam bij NRG VIBE
Altijd leuk latin Lovers, veel mooie vrouwen