Partyflock
 

Eten, drinken en 21 DJ's aan de Utrechtse gracht

gepubliceerd door , op
Loesoe Birthday Bash
1 juni 2012
Utrecht United
Voor de verjaardag van Mr Loesoe en De F van Funk (bekend van onder anderen Kranck en Club Poema]) wordt dit jaar alles uit de kast getrokken. Maar liefst 21 DJ's staan in de startblokken om het dik 11 uur durende feest te voorzien van dikke deephouse en knallende techno! Van verschillende organisaties en locaties als Poema RAW, Stekker, Boze Buren, Slapfunk, Kranck, Storm, Studio 80, Subculture, ClubJunx, Rave Tegen de Klok en Barre Tijden is een selectie gemaakt van DJ's die in duo's elkaar afwisselen.

Food
Een verjaardag is geen verjaardag zonder eten! Er zal vanaf 18:00 Surinaams eten geserveerd worden en dit gaat door totdat het op is. Eet je mee? Stuur dan een email naar arnout@doerakevents.nl, dan kan de organisatie rekening houden met de aantallen.

Terrace
Zoals het er nu naar uit ziet wordt het aanstaande vrijdag maar liefst 24 graden in de middag! Dat betekent, dat als het zonnig wordt, het terras aan de gracht open gaat en men onder het genot van fijne beats, goed eten en lekker drinken aan de Utrechtse waterkant zich te buiten kan gaan.

Free Entrance
Uiteraard hoeft niemand entree te betalen om een verjaardag te komen vieren. Entree is daarom van 18:00 – 23:30 GRATISSSS! Na 23:30 wordt er aan de entree een bijdrage gevraagd van 10 Euro.

Timetable


Dresscode
Versier jullie zelf gek en kom loesoe!