Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw concept in Groningen

gepubliceerd door , op
In navolging van het succesvolle Dance in the Park en Dance Experience XL, is Groningen in 2012 een nieuw spectaculair zomer-event rijker met de alles omvattende naam Dance at the Beach! Dit zomerse Dance-Event zal plaatsvinden op zaterdag 21 juli 2012 op en aan het strand van het Kardingerplas, in het recreatiegebied Kardinge te Groningen en wordt de zomer-hit van Groningen.

Dance at the Beach gaat je de ultieme zomerse beleving bezorgen met volop zon, voetjes in het water, glooiende horizon, je geliefde aan je zijde en glaasje bubbels in je hand en vooral genieten van toonaangevende DJ's als ROOG, Marc Benjamin, D-Rashid, Randy Katana en vele anderen.

Evenals Dance in the Park en Dance Experience XL is ook Dance at the Beach kenmerkent door haar betaalbare prijzen, uitstekende line-up en bijzondere sfeervolle entourage. Een fantastische stage met videowalls, uitgekiend licht & geluid, palmbomen all over the place, een heus beachhouse, vrolijke shelter-tenten, go-go danseressen, speciale acts en performances...Je mag het allemaal verwachten!

Naast de Main- realiseert Dance at he Beach een V.I.P. Deck. Dit is een trendy ruimte met een ruim balkon en riant zicht over de Main-Area en het water. Upgrade Events ontvangt jou met een glaasje champagne en gedurende het event staat een riant buffet voor je klaar. Daarnaast worden er regelmatig trendy hapjes en drankjes rondgebracht. Parkeren kan achter het V.I.P. deck. Je bent van alle gemakken voorzien!

Maar er is meer! Het terrein wordt voorzien van een 'world-foodcourt' waar je eten uit alle hoeken van de wereld kunt kopen tegen een acceptabele prijs en op je gemak, op een zitzak en onder een parasol, kunt eten en drinken.

Ook tijdens dit event wordt er een heuse bedoeinen-tent met zeker 50 waterpijpen neer gezet waar je alleen of met je vrienden relaxed kunt zitten en je ding kunt gaan doen. De sfeer is geweldig en straalt alles uit wat Dance at the Beach wil zijn.

Volg de organisatie op Facebook.com, dan blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Het wordt een bijzondere dag en heb veel plezier tijdens Dance at the Beach 2012!

Meer infomatie: Dance at the Beach.nl.
Tickets bestel je bij: koop tickets

3 opmerkingen

Dat zijn een boel alinea's!
En ze weten ons nu al volop zon te beloven...
Toffe locatie, maar geen concept voor mij.