Partyflock
 

Win tickets voor Rauwkost in de Sugarfactory

gepubliceerd door , op
11:11
8 juni 2012
Feest11:11 · one earth - one live beat
Datumzaterdag 30 juni 2012
LocatieSugar Factory Site
Floris Regoort treedt op onder de artiestennaam Rauwkost en woont in Amsterdam. Dit talent zal op 30 juni z'n beats in de Sugar Factory laten horen, voor het goede doel! Op deze dag vindt namelijk 11:11 plaats, een elektronisch benefiet concert. Als jij naar dit concert gaat, heb je niet alleen een fantastische avond, maar steun jij ook het goede doel!

Rauwe sound en rauwe groenten
Rauwkost is in 2006 opgericht en begon als duo, nu is Floris alleen doorgegaan onder de naam Rauwkost. De naam Rauwkost is eigenlijk spontaan ontstaan. Het duo, waaronder Floris, ging brainstormen en wilde sowieso een Nederlandse naam kiezen. Onder andere hun rauwe sound deed hen ertoe besluiten om te kiezen voor de naam Rauwkost. Bovendien is rauwkost een mix van verschillende rauwe groenten en dit staat symbool voor hun muziek. De stijl van Rauwkost kan het beste worden omschreven als minimal techno, hoewel Floris hier wel een eigen draai aan geeft.

Geen hokjesgeest
Maar wat is er nou zo bijzonder aan Rauwkost? Dat is vooral de energieke productiestijl van Floris. Hij maakt muziek waarop mensen kunnen losgaan. Hij draait voornamelijk techno en maakt dus de meeste tijd rauwere tracks. Floris denkt niet in bepaalde hokjes, vooral omdat hij met z'n muziek alle kanten op wil gaan.

Variërend en verrassend
Liefhebbers van deep house, tech-house en techno zijn bij Rauwkost aan het juiste adres. Het concept van Rauwkost spreekt voor zich: naarmate de avond vordert, gaat de BPM (beats per minute) steeds sneller. Floris begint de avond vaak met een warme deep house sound en langzamerhand gaat dit over naar tech-house om de avond vervolgens af te sluiten met pure techno. De muziek is erg variërend en hierdoor wordt altijd een verrassende, energieke show neergezet.

Good cause
Tijdens het optreden van Rauwkost op 30 juni om 11:11 precies, zal de gedachte centraal staan dat er niets belangrijker is dan liefde, vrienden en familie. We vieren dan met z'n allen de liefde voor live elektronische muziek. Naast Rauwkost zullen ook El Mundo & Satori, Hauk 'n Baum, Audiobirdz, Francesco Robustelli en Hülsken & Heuvel optreden voor het goede doel.

OneForOne zorgt voor rechtstreekse hulp. De organisatie helpt mensen in Nederland aan mooie producten voor een scherpe prijs. Een deel van dat bedrag komt direct ten goede van mensen in ontwikkelingslanden. Koop je bijvoorbeeld een waterfles van OneForOne, dan zorg je ervoor dat iemand een leven lang schoon drinkwater krijgt.

Win, win, win!
Wil jij deze spectaculaire show niet missen? Grijp dan nu je kans. L.E.F events mag namelijk 2x2 kaarten weggeven aan de lucky bastards die tijdens de show van Rauwkost op 30 juni in de Sugar Factory volledig kunnen losgaan! Stuur een mail naar leonie@kultandace.com en vertel waarom jij deze felbegeerde tickets in jouw bezit wil hebben. Kijk voor meer informatie op Sugar Factory.nl en OneForOne.nl.

Heb je niet gewonnen kun je tickets bestellen via koop tickets.