Partyflock
 

The best Friday of the year

gepubliceerd door , op
Vrij Festival
29 februari 2012
Vrij Festival pakt groots uit op de meest unieke locatie van Amsterdam: Het veld van het historische Olympisch Stadion. Na een geweldige eerste editie vorig jaar, gaat Vrij dit zonnige evenement deze zomer overtreffen met maar liefst 47 artiesten op 4 podia, creatieve uitspattingen, duurzame en creatieve keukens op wielen, een overdekte Vrij markt, diverse sundecks en chill spots en een groots decor.

Laat je deze dag meeslepen door het 'Let Loose' thema, met muziek van de beste DJ's, spectaculaire internationale live acts. It's a full day package. Vrij Festival begint om 14:00 uur en gaat door tot maar liefst 0.15 uur! This will be your best friday of the year!

Sneak peek: check hier de 3-D bouwtekeningen van het Vrij Festival.

47 Artiesten op 4 podia
Vrij Festival 2012 presenteert 47 artiesten verdeeld over 4 muzikale area's:
- De Let Loose stage met the ultimate feel good summer vibe en on stage: The Magician, Tensnake (live), Kakkmaddafakka en Crazy P (beiden met voltallige live band).
- Tandje Erop! is indoor gas geven met de crème de la crème van beats producerende Vrij helden, onder wie Maceo Plex, Subb-an, Olivier Weiter en Gabriel Ananda (live).
- De Housekamer is een knusse area met een bonte verzameling bankstellen en fauteuils en schilderijtjes aan de muur, die wordt gehost door de grote vrienden van NL, met onder meer (en niemand minder dan) Sander Kleinenberg.
- De Smirnoff Cube wordt een klein gekkenhuisje met de Memphis Maniacs (live), 2 Man en 1 Paardenkop, The Wonderfull Days (live) en Dimitri die tegen het einde van de dag, met een 3 hour set, nog even wat opvoedkundig muzikaal advies meegeeft.



Good food op Vrij Festival
Vrij Festival besteedt dit jaar extra veel aandacht aan good food op the creative food terrace. Geen plat voer maar eten dat met aandacht en trots is gemaakt. Weg met het efficiënte festivalmaaltje en ruim baan voor echt eten! Met smaak, trots en een snufje zout presenteert de organisatie de 'food line-up': Check de Vrij Festival website voor meer informatie.

Vrij Festival verlaagt de kaartprijs door de nieuwe BTW
Als 'cherry on the cake' wordy de kaartprijs verlaagd van € 47,50 naar € 42,50. De overheid verlaagt de BTW op concertkaartjes van 19% naar 6%. Het verschil wordt niet in eigen zak gestoken, maar jullie als korting aangeboden! Hell yeah!

See you at Vrij Festival!

Ticketsale
Vrij Festival vindt plaats op vrijdag 13 juli 2012 van 14:00 – 00.00 uur plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Reguliere kaarten zijn verkrijgbaar voor € 42,50 (inclusief 2,50 bijdrage behoud Olympisch Stadion) via Vrij Festival of koop tickets.