Partyflock
 
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!

Evil Activities pres. Extreme Audio line-up release

gepubliceerd door , op
Extreme Audio
30 april 2012
De vele uren in de studio hebben resultaat gehad want het nieuwe album 'Extreme Audio' is een feit! Vrijdag 29 juni is het zover: Evil Activities presents Extreme Audio in de Factory 010 in Rotterdam.

Bekijk hier de teaser:


Tijdens deze album release party gaat Evil Activities een twee uur durende millennium hardcore set draaien met daarin de grootste hits uit zijn beginperiode (2000 - 2006). Hierna zal zijn recentere werk volgen en natuurlijk de première van de nieuwe Extreme Audio tracks.

Naast het optreden van Evil Activities is ook de rest van de line-up voorzien van het nodige vuurwerk. Afgelopen Masters of Hardcore was Korsakoff samen met Evil Activities niet te stoppen en vorige maand hebben ze opnieuw de tent (letterlijk) afgebroken op Emporium.

Tha Playah is een van de drijfveren achter de vernieuwing in de hardcore scene. Samen met mede-innovator DJ Promo leverde hij onlangs de festivalklapper 'Open' af. En ook mede Neophyte Records' labelgenoot The Viper produceert regelmatig nieuwe hits getuige het album 'Nothing To Lose' dat hij vorig jaar zelf mocht presenteren.

Kasparov is inmiddels zijn talent-status ontgroeid en heeft zich ontwikkeld tot één van de grotere namen binnen de Hardcore scene. En ook Furyan is dit pad binnen de Hardcore scene aan het bewandelen. Er mag dan ook veel van worden verwacht tijdens zijn set op Extreme Audio.

Timetable
22:00-00:15 The Viper - Millennium set -
00:15-01:00 Evil Activities
01:00-02:00 Evil Activities & Korsakoff
02:00-03:00 Evil Activities & Tha Playah
03:00-04:00 Evil Activities & Furyan
04:00-05:00 Evil Activities & Kasparov
05:00-06:00 Evil Activities & The Viper

Tickets
Tickets voor dit evenement kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar via supersized.nl. Alle bezoekers van dit exclusieve event worden bij ontvangst getrakteerd op een gesigneerd album!

Social media
Zorg ervoor dat je Evil Activities volgt via Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste informatie, artiesten presentaties, extra gebeurtenissen omtrent Extreme Audio en om mee te doen aan win acties.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is 'zero tolorance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement digitale (professionele) fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Het is echter niet toegestaan om professionele video apparatuur mee te nemen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro's van en naar de Factory 010. Neem lijn D of E vanaf het Centraal Station en stap uit bij metrostation 'Maashaven'. Factory 010 ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
Factory 010 is per auto uitstekend te bereiken. Het pand is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven. In het weekend van 29 juni zijn er wegwerkzaamheden aan de Brienenoordbrug. Daardoor is de parallelbaan van de A16 afgesloten. Wanneer je vanuit de richting van Dordrecht komt, volg je de omleidingborden 'Feijenoord' via de A15.

12 opmerkingen

 
nee maar dat was wel te verwachten...
Tijdens deze album release party gaat Evil Activities een twee uur durende millennium hardcore set draaien met daarin de grootste hits uit zijn beginperiode (2000 - 2006)

00:15-01:00 Evil Activities

Iets klopt hier niet
laatste aanpassing
 
22:00 tot 00:15 the viper vs ea millenium set
 
Sorry staat alleen the viper:p
Uitspraak van verwijderd op woensdag 20 juni 2012 om 21:53:
Sorry staat alleen the viper


Ja en de millenium set stond er ook nog niet bij net.

Maar het blijft een tegenstrijdig bericht, al worden dat wel 2 mooie uurtjes :respect:
 
Uitspraak van Schreudster op donderdag 21 juni 2012 om 00:28:
Maar het blijft een tegenstrijdig bericht, al worden dat wel 2 mooie uurtjes :respect:

Dat zouden meer mensen moeten doen!:D
 
Uitspraak van Schreudster op donderdag 21 juni 2012 om 00:28:
Ja en de millenium set stond er ook nog niet bij net.

Maar het blijft een tegenstrijdig bericht, al worden dat wel 2 mooie uurtjes


jaa klopt !!! het worden zeker 2 mooie uurtjes:D
Ik zie die man steeds meer als Max Enforcer in plaats van Evil Activities.
laatste aanpassing
Uitspraak van Luccie op donderdag 21 juni 2012 om 23:01:
Ik zie die man steeds meer als Max Enforcer in plaats van Evil Activities


Moet je minder naar hardstyle feesten gaan ;)
Uitspraak van Schreudster op woensdag 20 juni 2012 om 19:06:
beginperiode


Begin periode van EA neem ik aan :P