Partyflock
 
­ Nederland

Exclusive Candystore in Jinx

gepubliceerd door , op
Exclusive Candystore
18 juni 2012
Op Zaterdag 30 juni 2012 introduceert Jinx een nieuw concept waarbij aandacht voor bezoekers, goede muziek en sexy mensen centraal staan. Een concept waarbij aan alles gedacht wordt, van sexy danseressen tot vele give-aways als lolly's, shotjes, suikerspinnen en veel meer. En alsof dat nog niet genoeg is, zal de entree gratis zijn voor 0.00 en daarna maar 5 euro bedragen. Dit geheel wordt aangevuld door DJ's van hoog niveau die hard aan de weg aan het timmeren zijn om aan de top te komen. Kortom een Exclusief feestje om je vingers bij af te likken. Exclusive Candystore is dus echt zo'n feestje waar je bij geweest moet zijn om te ervaren hoe het is om een van de beste nachten van je leven te hebben. Zorg dus ook dat je je meeste sexy outfit aantrekt want het sexgehalte spat er van af tijdens Exclusive Candystore.

De headliners van deze avond zijn twee DJ's die hard op weg zijn om internationale faam te krijgen. Ze hebben al verschillende releases gehad op labels als Spinnin', Wallboomers en staan bekend om hun commerciele tint met een rauw randje. Ze hebben regelmatig support van namen als Vato Gonzalez en hebben dan ook verschillende samenwerkingen met bijvoorbeeld Billy the Kit en Funk D. Daarnaast zijn ze graag geziene gasten in verschillende radioshows op landelijke radiostations als SLAM FM en FUNX. Bassanova & Moradzo, gaan er voor zorgen dat tijdens Exclusive Candystore het dak er af gaat en beloven ze dat niemand naar huis gaat zonder genoten te hebben van Sweet Beats and Delicious Electro.

De andere DJ van die avond is Dino Swagger, de resident van Jinx en hij weet dus ook hoe die om moet gaan met de gezellige mensen uit Veendam en omstreken. Met een mix van house en urban wat varieert van tech- en latin house tot r&b en moombahton zorgt hij er regelmatig voor dat dansvloeren helemaal los gaan en een crowdsurfend publiek is ook niet uitgesloten. De energy spat er regelmatig van af en dit is dan ook wat het publiek klakkeloos overneemt tijdens zijn sets. Niks is te gek en Shameless gaan is het motto. Deze DJ past perfect bij Exclusive Candystore en zal er dan ook voor zorgen dat de sfeer deze avond sweet as sugar zal zijn.

Last but not least is de opkomende eclectische duizendpoot Lee Legacy. Een DJ van 18 jaar die net komt kijken maar zoveel muziekstijlen draait dat je zou denken dat hij al decennia 's in het vak zit. Tijdens Exclusive Candystore is niks vreemd en dat is dan ook de reden dat deze DJ aan de line-up is toegevoegd. Hij draait alles wat er voor zorgt dat mensen gaan dansen en zich sexy voelen, dit varieert van sexy house muziek tot de heetste hip-hop/r&b, maar ook muziekstijlen als moombahton, dubstep en reggaeton zijn stijlen die Lee Legacy niet vreemd zijn. Je zou kunnen zeggen dat deze Eclectische DJ het plaatje compleet maakt en er voor zal zorgen dat de temperatuur omhoog gaat deze avond. Hij kijkt al heel erg uit naar Exclusive Candystore zodat hij de snoepjes van zijn muziekcollectie het publiek in kan gooien.

1 opmerking