Partyflock
 

Junction invites Nox & kapot

gepubliceerd door , op
Junction
29 mei 2012
FeestJunction · Kevin Arnemann Birthday Bash
Datumnacht van zaterdag 23 op zondag 24 juni 2012
WinactieJunction actiegesloten
LocatieSugar Factory Site
Zaterdag 23 juni zal Sugar Factory een zeer speciale editie van maandelijks techno-concept Junction voor haar kiezen krijgen. Op uitnoding van deze techno liefhebbers is er een hele fijne, nog niet eerder vertoonde combo van twee partijen gebouwd: Nox & Kapot. Beide underground partijen zijn nooit vies van een paar tandjes harder en deze editie zullen zij dan ook niet schromen om met grof geschut het strijdperk te betreden! Daarnaast zal Junction resident van het eerste uur Kevin Arnemann hier ook nog eens zijn verjaardag vieren, dus de 23e kan maar beter nu alvast omcirkeld worden in de agenda.

Verbazingwekkend genoeg wordt Kevin Arnemann pas 20 jaar, wat niet is af te zien aan zijn inmiddels indrukwekkende staat van dienst. Hij heeft overal al gedraaid en afgelopen voorjaar zelfs al zijn eerste releases gehad op Remy's eigen label, Fone Audio. Met een mooie festival zomer voor de boeg komt hij eerst nog even kaarsjes uitblazen in de Sugar Factory! Wie hem hierbij zeker gaan helpen zijn Bas Thomas & Carlos Rios in de vorm van OxVille Live. Afzonderlijk zijn deze vaderlandse techno-helden zeker geen onbekenden voor het grote publiek, maar in de OxVille formatie zijn zij nog niet vaak te zien geweest. Bij de laatste editie van Nox brachten zij alles en iedereen aan het dansen, vandaar dat ze deze 23e terug mogen komen voor de ereronde.

Achter concept Kapot gaan de mannen van Junction residents Boxed schuil, voor de gelegenheid onder pseudoniem Structive, de hardere variant van het duo. Zoals de naam al doet vermoeden gaat dit concept dan ook een stukje harder dan de gemiddelde techno avond... iets wat ze deze nacht dan ook graag zullen laten horen in de combo met Nox... 'Alles moet kapot!'. Twee mannen die zowel een link met Junction als met Kapot hebben zijn Souris & Correos. Correos heeft bij de editie met Steiger al laten zien waarom hij een graag geziene gast is en Souris maakt niet alleen zijn debuut bij Junction deze editie, ook heeft hij speciaal voor de gelegenheid een geweldige podcast gemaakt (http://soundcloud.com/junctionpodcast/junction-podcast-009-souris). Check deze dan ook, om te weten wat je kunt verwachten!

Dante & Sep tenslotte zijn de verbindende schakel tussen alledrie de partijen: dit graaggeziene duo brak immers eerder al zowel Junction, Kapot als Nox af en zijn dan ook niet van plan zich de 23e juni in te gaan houden! Deze unieke samenwerking + de verjaardag van Kevin Arnemann mag je dan ook simpelweg niet missen!

Junction Invites Nox & Kapot
Kevin Arnemann
[Birthday Bash]
OxVille Live
[Bas Thomas & Carlos Rios]
Structive
[Boxed]
Souris & Correos
Dante & Sep

Voorverkoop E10 [http://bit.ly/LWYsmj]
Deur E12.50