Partyflock
 

Beatmaker fLako voor eerste live set naar Nederland

gepubliceerd door , op
Strange Fruit
30 mei 2012
De muzikale avant-garde kent hem al: fLako. Deze beatmaker (met vocaal* alter ego Dirg Gerner) vereert deze maand Canvas met een bezoek. fLako heeft Chileense roots, is geboren in Duitsland en is via Berlijn nu in Londen neergestreken. Zaterdag 9 juni staat hij in Canvas in Amsterdam met een exclusieve live set. Voorlopig is dit de laatste clubavond van Strange Fruit; de organisatie zal zich de komende maanden op live concerten gaan richten.

Op deze bijzondere clubavond zal fLako voor het eerst een live-set in Nederland draaien. fLako kan eerder worden omschreven als beat documentairemaker als een producer; iemand die vanuit zijn hart en zonder Gimmicks beats onderzoekt en samenstelt. Dit jong talent werkte al samen met grote namen als The Gaslamp Killer en Hudson Mohawke en labels als Brownswood (Giles Peterson), Eglo en Tokyo Dawn. In zijn mixes and beats vindt hij altijd een perfecte balans tussen ingewikkelde ritmepatronen en laid-back soulfulness. Met zijn alter ego Dirg Gerner zoekt fLako de gevoeligheid op met eerlijke vocals over relaxte beats.

Funky totaalplaatje
De avond wordt georganiseerd door Strange Fruit, bekend om haar muzikaal kwalitatief hoogstaande avonden met underground grootheden en nieuw talent. Zo brachten zij eerder al artiesten als Dimlite, Flying Lotus en Theo Parrish naar Nederland. De rode draad in hun evenementen bestaat uit soulful funky music, een goede sfeer en een relaxte crowd. Strange Fruit organiseert zowel clubavonden als concerten, waarbij zij zich de komende maanden meer op concerten zal gaan richten. Wees dus bij deze (voorlopig) laatste clubavond!

Koop hier je kaarten voor deze exclusieve Strange Fruit clubavond in de voorverkoop.