Partyflock
 
­ Nederland

All is One Ruigoord Experience

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 23 juni organiseert All is One in samenwerking met de Ruigoordse gemeenschap 'All is One Ruigoord Experience'. Deze creatieve gathering zal om 12.00 uur van start gaan in het kunstenaarsdorp Ruigoord, en zal tot diep in de nacht doorgaan. Er is deze dag ruimte voor theater, kleinkunst, kunst en creatie en er is overdag een kinderprogramma met veel speelvertier. Natuurlijk zijn er ook verschillende lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen en is er plaats om te filosoferen over kunst, cultuur en de maatschappij. Als je liever wilt dansen is er een ruim aanbod van diverse bandjes en dj's in de kerk en kan je dat tot diep in de nacht komen doen. Een experience voor jong en oud waar werelden van deelnemers en bezoekers in elkaar overvloeien. Deze feestelijke dag zal in het teken staan van interactie, inspiratie en samen delen.

Ruigoord
Ruigoord is de langstlopende culturele vrijhaven van Amsterdam en omstreken met een geheel eigen mini society. Het dorpje bestaat uit twee straten, een kerk, ateliers en veel natuur. De kerk zal deze dag het middelpunt zijn en de ateliers in het dorp worden opengesteld voor het publiek

Kunstenaars
Verspreid over de verschillende podia van het dorp waaronder de kerk, de schuur en de salon, maar ook buiten, zullen er honderden kunstuitingen te bewonderen zijn. Schilders en spuiters werken samen aan live action painting, workshops drummen kan leiden tot een optreden en beeldend kunstenaars werken samen met acteurs. Amsterdamse kunstenaars en creatieven zullen deze dag sprookjes werkelijkheid laten worden in het magische Ruigoord.

Publiek
Op verschillende momenten wordt het publiek uitgenodigd zelf het podium te betreden en mee te werken aan voorstellingen, optredens of worden ze enthousiast gemaakt om de kwast of beitel ter hand te nemen. Dit resulteert in een 'doorlopend' interactief programma waarbij er voor iedereen ruimte is om op een creatieve wijze uit te gaan.

Crowdsourcing
Zelf optreden of een kunstwerk bouwen: meld je aan via info@allisone.nl of All is one.nl.

Kaarten
Kaarten kosten in de voorverkoop € 15,- en zijn verkrijgbaar via koop tickets. Kinderen onder begeleiding van 0 tot 18 hebben gratis entree. Kaarten aan de deur kosten € 20,-.

1 opmerking

Het dorpje bestaat uit twee straten, een kerk, ateliers en veel natuur.

Veel natuur? Ach ja, als je goed zoekt tussen de loodsen, windmolens en havens.
laatste aanpassing