Partyflock
 
­ Nederland

Drama: tweede bedrijf

gepubliceerd door , op
Drama: tweede bedrijf
21 januari 2004
FeestDrama · tweede bedrijf
Datumvrijdag 20 februari 2004
LocatieStadsschouwburg Amsterdam Site
De Grote Zaal van Stadsschouwburg Amsterdam is weer geopend voor publiek, precies op tijd voor het grote slotfeest van Tamtam op 20 februari aanstaande. Na een opknapbeurt van vijf maanden, waarin bijvoorbeeld nieuwe stoelen en een beter luchtverversingssysteem zijn gerealiseerd, kan de zaalvloer nu vlak gemaakt worden met een contravloer. Kortom: de perfecte locatie voor Drama, het tweede bedrijf.

Onder het motto ‘Toneelgroep Amsterdam neemt de Stadsschouwburg’ presenteren Toneelgroep Amsterdam en Stadsschouwburg Amsterdam voor de derde keer Tamtam. Van 1 tot en met 20 februari vormt het complete gebouw het decor voor theater, film en muziek. De drie weken worden afgesloten met Drama, het tweede bedrijf: een spetterende avond in samenwerking met dance-organisatie Chemistry.

Drama, het tweede bedrijf is een speciaal voor deze avond aangepaste versie van Othello, die ongemerkt overloopt in een kolkend dansfeest. Een feest waar toneel, muziek, mode, multimedia, cultuur en uitgaan elkaar ontmoeten. De bezoekers worden meegenomen op een verrassende trip langs voor hun onontgonnen en bekend cultureel gebied. MarYsol, Brian S, Erick E, Real El Canario, R.E.L, Nickie Nicole, Margriet Middel, Nicholas Carter en natuurlijk de acteurs en muzikanten van Toneelgroep Amsterdam gaan zorgen voor de ultieme clash tussen theater en party.

De laatste opknapbeurt van Stadsschouwburg Amsterdam dateert overigens alweer van 1967 en de Grote Zaal voldeed dus niet meer aan de hedendaagse eisen. Het schilder- en stucwerk is, waar nodig, gerestaureerd en ook de imposante kroonluchter heeft een grondige beurt ondergaan. Omdat de nieuwe stoelen sneller te verwijderen zijn en de zaalvloer vlak gemaakt kan worden met een contravloer, is de zaal nu zeer geschikt voor het organiseren van een feest. Toch is er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze exclusieve gebeurtenis!

Chemistry en Toneelgroep Amsterdam presenteren:
Drama, tweede bedrijf. Feller dan doodsangst, honger of de oceaan…

Vrijdag 20 februari 2004 // Stadsschouwburg Amsterdam
Van 21:00u tot 04:00u // Othello van 21:30u tot 22:30u
Dresscode // exquise, vol speelsheid, fris en bevallig, een signaal tot het liefdesspel, uitnodigend maar toch vol bescheidenheid, een oproep tot de worsteling van de liefde.
Voorverkoop: tickets à EUR 20,- (ex fee) // Kassa Stadsschouwburg, Leidseplein 26 Amsterdam // Diesel Flagshipstore, Heiligeweg 11-17 Amsterdam // Geen gastenlijst!

13 opmerkingen

Werkzaam bij La Bomba
Artiest RVE
pfff t is echt een drama ja......
Dacht dat inside weer een bedrijf ging starten :9
what the >>>>>>>> is this
Iets wat grotendeels van PF niet zal snappen.
cultuur


Oe, nou heb ik een woord neergezet waar velen bang van worden.

toneel
acteren
theater
laatste aanpassing
 
lol @ superknits
Superknits: :D

Verder: (Y) Echt leuk lijkt me dit, denk dat ik er wel een kijkje ga nemen!
Ja idd op zich best grappig.

Misschien maar eens een kijkje gaan nemen :-).

Xantrex: :jaja:

:-d
Dacht dat inside weer een bedrijf ging starten


Was ook het eerste wat in mij op kwam (Y)
Artiest Faux
gaan jullie allemaal maar niet!!!!
dit lijkt me dus echt wel leuk !
Lijkt me wel relaxed...

Weer eens wat anders als de standaard avondjes uit...
 
Ik weet het niet, vind Chemistry nou niet bepaald de juiste organisatie om een cultureel iets muziekaal te begeleiden, doen ze vast en zeker alleen maar om puntjes te scoren bij de wethouder van cultuur om ook cultuursubsidie te ontvangen... En dat is ook meteen weer een rede voor ze om vet arrogant, avantgarde en elitair te gaan lopen brallen hoe dancemuziek en theater goed met elkaar integreren en blablablabla

:Z

Lijkt mij niks dit...

:)

Overigens is 4-ISH wel koel als je van theater houd!

(Y)
oehhhhhh Ik vind dit een leuk idee!!!!
sowieso, Ik heb nog nooit van een dergelijk iets gehoord!!
Maar in feite heb je al altijd onderdeel uitgemaakt van zo een feest: namelijk; alle feesten! Bij alle feesten heb je wel filmjes, sowieso muziek en dans en alles erom heen!
alleen ditmaal word je er echt op de feiten gedrukt wat het nou eigenlijk inhoud en dan is het een compleet drama :S
jammer hoor, ook met ame omdat juist ook de dance juist iets is waar nederland om bekend staat. jammer dat jullie dat dan af kraken...