Partyflock
 

Latin Lovers Pinkstereditie zondag 27 mei in BC Fuel Bloemendaal
Grote open air stage

gepubliceerd door , op
Na een succesvolle opening van het strandseizoen voor Latin Lovers bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee staat de volgende speciale editie al weer op de agenda. Pinksterzondag 27 mei zal Latin Lovers opnieuw het Bloemendaalse strand verwelkomen met een extra dikke zomerse editie bij Beachclub Fuel. De vibe bij de opening was geweldig; de tribals, trommels en palmbomen vlogen je bijna om de oren en op pinksterzondag zal hier nog een (strand)schep bovenop worden gedaan.

Pinksterzondag is vrij gemaakt om de jurkjes weer uit de kast te trekken, de mooie voetjes in de hakjes en slippers te steken en je onder te laten dompelen in die tropical vibe die Latin Lovers altijd over weet te brengen op het publiek.

Eindelijk zomer, grote open air stage!
Nederland heeft er dit jaar lang op moeten wachten maar voor het eerst dit jaar kunnen we deze week genieten van zomerse temperaturen. De voorspellingen voor zondag zien er top uit: 23 graden en volop zon, weinig wind. Dit heerlijke weer in combinatie met het lange pinksterweekend zorgen ervoor dat er extra dik uitgepakt word met een grote Latin Lovers open air stage op het grote terras.



Line-up
de man die always and forever zijn soulfulle en tropische parels uit zijn platentas weet te toveren: DJ ROOG. Alle festivals en clubs ten spijt, mister Hardsoul hoort bij het strand en dus bij Latin Lovers on the Beach!
Mas Que Nada koning Gregor Salto is nog maar weinig te zien in Nederland maar voor Latin Lovers hebben wij hem weer weten te strikken. De Latin and Samba sound van Gregor zal ook bij Fuel weer voor smaakvolle taferelen gaan zorgen.

Nieuwe talenten krijgen bij Latin Lovers ook altijd de kans zich te laten zien. Ditmaal hebben wij de 2-mans formatie Soul Cartel gestrikt. Met hun spetterende releases op het Defected label gooien zij internationaal reeds hoge ogen en dat gaan jullie merken! Marimba's, Conga's en Bongo's zullen door het rond vliegen tijdens hun set!

De gastheren Chris Rox, Jasper Clash en Alex Cruz maken de bomvolle Pinkster line-up compleet waarbij MC Stanford gedoseerd en wel de vocalen zal verzorgen!

Ladytickets & voorverkoop
De speciale ladytickets (2 dames op 1 tickets voor slechts 18 euro) zijn bijna allemaal verkocht. Bestel ze hier dus nog snel want op is op. Ook de normale kaarten (14,- euro) gaan met dit heerlijke weer rap over de toonbank. Tickets bestel je eenvoudig en snel op www.beachclubfuel.nl

Tot Pinksteren @ Bloemendaal En volg ook even op Twitter voor de laatste info!
For more info always check www.footclub.nl & www.beachclubfuel.nl