Partyflock
 
­ Nederland

Pacha festival
Timetable & afterparty

gepubliceerd door , op
Het is bijna zover! Na maanden van voorbereiding beleeft Amsterdam zaterdag de wereldprimeur van het eerste Pacha Festival. Ibiza komt naar Amsterdam! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn in volle gang en de organisatie kan niet wachten om de eerste bezoekers te verwelkomen. De weersvoorspellingen zijn goed, de Ibiza hippiemarkt wordt ingericht en de kaartverkoop loopt lekker door. Alle ingrediënten voor een legendarische eerste editie zijn dus aanwezig!

Timetable
Met veel trots presenteren wij de timetable van de Pacha open air Mainstage, Pure Pacha – All Gone Pete Tong stage, Cadenza Vagabundos stage (3 uur set van Luciano) en de Defected in the House area op de Pure Liner boot. Check hem nu op www.pachafestival.com en Facebook.

Kaartverkoop
Kaarten zijn op dit moment nog verkrijgbaar op www.pachafestival.com en bij alle Primera filialen. Indien er zaterdag nog kaarten beschikbaar zijn voor de deurverkoop zullen we dat vrijdag op www.pachafestival.com kenbaar maken.

Vervoer
Het Java Eiland is midden in Amsterdam gelegen aan het IJ. Omdat het midden in de stad ligt adviseren wij zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen of indien mogelijk op de fiets.

Het Java Eiland is perfect met het openbaar vervoer bereikbaar, vanaf Amsterdam Centraal pak je tram 26 en stap je uit bij Halte Kattenburgerstraat. Lopend is het vanaf Centraal Station 15 minuten naar het festival terrein.

Officiële Pacha Festival After
De officiële Pacha Festival After zal plaats vinden op de Pure Liner boot. De prachtige Pure Liner biedt tijdens het festival onderdak aan Defected in the House. Na 22:00 zal de Pure Liner varen naar de Zouthaven, gelegen achter de PTA/ Mövenpick Hotel, en daar de trossen uitgooien en vanaf 23:00 onderdak bieden aan een selectie dj's van het Festival. Wie dat precies zijn maken ze later bekend. De zouthaven is slechts 5 minuten lopen vanaf het festival terrein. Tickets voor de after zijn vanaf nu verkrijgbaar voor slechts é 10,- (ex presale fee) op www.pachafestival.com.

7 opmerkingen

:cheer:

Zaterdag is het eindelijk zo ver.

Gelukkig wordt het droog in de middag.

http://www.accuweather.com/en/nl/amsterdam/249758/afternoon-weather-forecast/249758?day=4
Zo krijg je echt het Ibiza gevoel met 18 graden en regen :-(
Uitspraak van Blutz² op vrijdag 18 mei 2012 om 03:20:
Zo krijg je echt het Ibiza gevoel met 18 graden en regen


Nouja inmiddels 18 graden en zon ;) dus valt mee :P
 
Ik heb hier een kaartje over, stuur een PM als je hem wilt kopen.
 
2 kaartjes over, iemand interesse?
laatste aanpassing
iemand nog 1 kaartje over voor mij.
15 euro max betaal ik.
Een hele hoop kaartjes zijn namelijk gewonnen zag ik via 538 enzo.
groetjes