Partyflock
 

Start the Riot aanstaande vrijdag

gepubliceerd door , op
De Nieuwe Oogst is verheugd te melden dat aanstaande vrijdag Atari Teenage Riot één van haar laatste concerten geeft in de grote concertzaal aan de Maashaven te Rotterdam. Het belooft een groot spektakel te worden, een niet te missen show voor de liefhebber!

In 1992 word in Berlijn door Alec Empire, Hanin Elias, Nic Endo en Carl Crack de technopunk-unit Atari Teenage Riot (ATR) gevormd. Deze vier strijden met een combinatie van techno, speedjungle en post-punk tegen de verrotting van de (Duitse) maatschappij.

Atari Teenage Riot's buitengewoon confronterende en agressieve sound laat Nine Inch Nails klinken als de Kelly Family. Deutschland Has Gotta Die is het Anarchy in the U.K. van de jaren negentig. Na de dood van de Carl Crack besloot ATR te stoppen als groep. Nu zijn ze echter terug en geven ze een uniek concert in De Nieuwe Oogst! 18 mei 2012: Start The Riot!

Voorafgaand aan het concert is in de kleine zaal van De Nieuwe Oogst een programma voor alternatieve muziek; 'In the Evening-Unplugged'. Atmosferische gitaarmuziek, singer-songwriter maar ook hardrock en metal zullen niet geschuwd worden. De eerste editie van IN THE EVENING vindt tevens plaats op 18 mei 2012 met Monica PuLido, Bryan van Putten en I Saw The Deep. Deuren zijn vanaf 20.00 uur geopend. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur voor € 10,- of koop de combiticket Atari Teenage Riot. Meer info op www.nieuwe-oogst.com.

Tickets via Ticket Service Nederland en alle Free Record Shops.

1 opmerking

De variariteit in de sound maken een paar nummers wel lekker om naar te luisteren, zoals Activate er voor mij wel uitspringt! (ondanks de teksten) :P