Partyflock
 

Junction invites On & Schwung

gepubliceerd door , op
Junction
25 april 2012
Zaterdag 26 mei brengt Junction opnieuw een aantal partijen samen waar de echte techno liefhebbers heel blij van zullen worden! Onder het mom van onofficiële festival after haalt Junction de vaandeldragers van de Amsterdamse underground scene naar de Sugar Factory: On & Schwung. Zij zullen doorrollen na een lange dag festivalgeweld, om bij Junction toch nog even een hele mooie kers op de taart te zetten! Of - en wie ze daarvoor meenemen zal pas op de avond zelf blijken, maar dat dit er eentje voor in de agenda wordt moge wel duidelijk zijn.

Beide partijen hebben voor deze speciale samenwerking eigenlijk geen introductie meer nodig. Het zeer populaire On van Jeff Rushin & Nicole Rosie heeft al vaker succesvol in de tandem met Folker Zwart's Schwung gewerkt. Zowel Jeff Rushin als Folker Zwart hebben dit jaar al eens het Junction publiek op de knieën mogen dwingen met hun rollende, duistere techno, dus een combo hiervan op één avond is een gegarandeerd recept voor succes. Zeker als deze nog wordt aangevuld met niemand minder dan On's eigen first lady Nicole Rosie. Zij maakt haar debuut bij Junction, dus verwacht een tandje harder van deze dame die weet hoe techno gebracht dient te worden. Resident Drum Tone is de man op de juiste plek om het geweld van On & Schwung in goede banen te leiden. Zelf ook niet vies van een decibelletje meer zal hij geen moeite hebben ook dit keer weer de dansvloer voor zich te winnen!

Tenslotte is er dan nog het grote vraagteken in de billing, want als iemand van On & Schwung's eerdere hooggeplaatste gasten zin heeft om door te gaan (geen vreemde gedachte bij Techno DJ's), worden deze uiteraard ook gewoon meegesleept naar Junction. Al te meer reden om zaterdag 26 mei dus stevig door te pakken, want een potentieel legendarische nacht als dit kun je simpelweg niet missen.

Junction Invites On & Schwung
Festival Guest?
Jeff Rushin
Nicole Rosie
Folker Zwart
Drum Tone

Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,- en aan de deur € 12,50.

3 opmerkingen

dat zou een goede after zijn voor Soenda festival:)