Partyflock
 

Click at the beach

gepubliceerd door , op
Dat Click in volle vaart gaat behoeft weinig uitleg. Het clubseizoen 2012 in de Amsterdamse WesterUnie wordt komende zaterdagnacht 12 mei spectaculair afgesloten met de Duitse schone Bloody Mary en nog wat andere krakers van namen. De dag erna gaat het feest onverminderd door met gierende zandbanden naar het Bloemendaalse strand. Bij strandclub Woodstock 69 staat voor die zondag 13 mei een editie klaar met vanuit Duitsland de Cocoon-heldin Cassy (3 uur set) en Christian Burkhardt (live). Stefano Richetta en Ille Bitch zorgen voor de muzikale rode draad van de middag tot middernacht.

Het is al bijzonder Cassy op een Click editie te hebben. Tel daar een set van 3 uur tegen het decor van het strand, de zee en het bijbehorende buitenvertier bij op en je hebt een winnende combinatie. De grande dame van het internationale top-notch speelterrein leerde de kneepjes van het vak in de Oostenrijkse Alpen van Luciano, waarna ze via Berlijn in Amsterdam terecht kwam. Op haar recente CV staan dj-boekingen op evenementen van Barcelona tot Miami, ze is een warm onthaalde regelmatig terugkerende gast in tempels als Panorama Bar in Berlijn, Fabric in Londen en TrouwAmsterdam in Amsterdam en maakt producties voor Cocoon, Ostgut Ton, Perlon en Playhouse. Verwacht op het strand van Bloemendaal een vloeiende mix naar het middelpunt van het nu op de klinkende toonladders van house tot techno zoals je het niet eerder op Click hoorde.

Een andere topper vanuit Duitsland is Christian Burkhardt. Tijdens afgelopen ADE zette hij in club Home een live set neer voor de roemruchte after van de Click ADE Special. Dat is goed bevallen en daarom verruilt hij nu de winterse knusheid van club Home voor de natuurschone magie van het strand om weer live met zijn kracht in melodie en gelaagde structuur het publiek op tillen naar een hoger niveau. Naast zijn verpletterende live sets brengt Christian Burkhardt muziek uit op labels als Oslo, Cocoon, Raum .Musik en Area Remote. Een Click at the Beach editie is niet compleet zonder de draaikunsten van de organisator zelf, Stefano Richetta. Hij en een ander geliefd Click voorman, Ille Bitch, zorgen deze zondagmiddag voor de muzikale rode draad van begin tot eind. Van hun betrokken handen komt steevast een lading van de lekkerste elektronische platen van het moment met de nodige tune hier en daar. Het peper en zout van deze toch al niet te versmaden editie.

Vrouwelijke klasse een heel weekend lang bij Click. Bloody Mary trekt op zaterdagnacht de stekker van het clubseizoen uit de Amsterdamse WesterUnie en Cassy zorgt 3 uur lang voor lentehitte op het strand bij Woodstock 69 in Bloemendaal. De tweede editie van Click at the Beach is er nu al een om in de boeken te gaan met een grande dame, een muzikale live kunstenaar en 2 Click helden om het feest aan de gang te houden. Op het hoogtepunt van de lente zet Click de toon voor rest van een zinderende zomer.

1 opmerking