Partyflock
 
­ Nederland

Dance Industry

gepubliceerd door , op
Zaterdag 5 mei staat weer een nieuwe editie van Dance Industry op de agenda in de Mondial te Beek. Aan deze editie is een thema gekoppeld, namelijk Movies. De zaal zal worden aangekleed zodat men zich waant in een ware bioscoop als Amerikaanse filmset.

Vato Gonzalez ft. Mc Tjen laten jullie alvast in zomerse sferen komen, voordat ze de feestbestemmingen door heel Europa onveilig gaan maken. Met zijn dirty house tunes gaat hij Mondial laten knallen als nooit te voren.

The Partysquad staat garant voor een feestje. DJ Jerry zal de tracks eruit gooien en Ruben zorgt ervoor dat je gegarandeerd los gaat. Hits als 'Stuk', 'Ik ga hard' en 'Wat wil je doen' ga je zeker horen deze avond.

Sandro Silva gaat jullie laten horen waarom de track 'Epic' met Quintino een wereldwijde nr. 1 hit is. Namelijk omdat hij met zijn doordringende sound elke club ter wereld momenteel aan het beven brengt! Mede door zijn hit Epic reist Sandro Silva heel Nederland en de rest van de wereld door om in alle grote en bekende clubs te draaien. Ook staat hij op de grootste nationale en internationale festivals geboekt. Mondial kan natuurlijk niet ontbreken, vooral omdat het een Dance Industry editie is.

De steeds bekender wordende Remco Morello ft. Yve Tosca en Deeply-Disturbed zullen de avond inluiden en afsluiten met een spetterende set. Door verschillende clubs in heel Nederland worden ze geboekt en laten ze zien wat ze in huis hebben.

Vervoer
Dance Industry biedt voor deze speciale editie ook busvervoer aan vanuit de NS-stations van Heerlen en Maastricht richting Mondial te Beek (retour). Hiervoor betaal je slechts een bedrag van €6,00 p.p.

Aanmelden voor dit busvervoer gelieve vóór 1 mei 2012 via busvervoer@dance-industry.com (dit busarrangement is alleen mogelijk bij voldoende aanmeldingen).

Busritten
Maastricht NS-station --> Mondial (Beek) en terug
Heerlen NS-station --> Mondial (Beek) en terug

Wil je meer weten over dit evenement en gratis kaarten winnen?
Bezoek de website Dance Industry.com en houdt twitter in de gaten (@danceindustry1).
Like ons nu op Facebook.com en maak kans op free tickets.

Presale
Early bird: €9,-
Voorverkoop: €10,-

Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar op Dance Industry.com of Paylogic.com.