Partyflock
 

Eventconcept Omertà in Club Home maakt zich op voor mei editie

gepubliceerd door , op
Omerta
25 april 2012
FeestOmerta
Datumvrijdag 4 mei 2012
WinactieOmerta actiegesloten
LocatieHome Site
Een bejubelde eerste editie, een kolkende club vol liefhebbers van zwoele progressive en sexy tech house, een fantastische sfeer en oorstrelende DJ sets; zomaar een opsomming die de debuuteditie van het nieuwe concept Omertà van vrijdag 6 april jl. samenvat. En dat smaakt naar meer. Omertà - in samenwerking met Club Home in Amsterdam - zal na haar officiële kick off in april zich gaan opmaken voor de volgende Omertà episode op vrijdag 4 mei as., wederom onder de bezielende leiding van gastvrouw Joyce Mercedes en haar kompanen Harry Lemon en Rogier.

Het Omertà concept is in het leven geroepen door de uit Amsterdam afkomstige DJ/producer Joyce Mercedes, die naast internationaal bereisde DJ en producer nu ook organisator aan haar cv mag toevoegen. Tussen de opnames van haar gloednieuwe artiestenalbum door weet ze met Omertà de finesse in het hoofdstedelijke uitgaansleven terug te brengen. Op vrijdag 4 mei zal de Amsterdamse hotspot Club Home, waar Omertà haar tweede editie zal opdienen van het nu al beproefde concept, opnieuw het episch centrum zijn van een nacht lang sensuele progressive en broeierige tech house.

Harry Lemon, die jarenlang de technovloeren domineerde onder artiestennaam Lemon8, mag met recht een pionier genoemd worden in de techno scene. Sinds 1992 is Harry Lemon actief als producer en DJ en bracht een imposante serie tracks uit op o.a. Basic Beat Records, het fameuze Plus 8 Records van Richie Hawtin en John Acquaviva, John Digweed's legendarische label Bedrock en zijn eigen label Bandung, een sublabel van Armada Music. Harry Lemon behoort tot de grondleggers van de vaderlandse techno, samen met collega's als Orlando Voorn en Steve Rachmad.

Rogier, een progressive producer/DJ die tegenwoordig samen met oudgediende Eric Nouhan onder de naam Sunseekers produceert en draait, heeft ook zijn voetstappen liggen in de negentiger jaren. Befaamde clubs zoals iT en Dino's in Amsterdam, Lexion in Westzaan en Le Baroc in Antwerpen o.a. waren de locaties waar Rogier een graag geziene en regelmatige DJ gast was, om later officieel ingelijfd te worden in de Pacha familie en de booth van Pacha Rotterdam mocht bestieren als resident.

Tickets voor Omertà zijn verkrijgbaar voor 10,- euro in de voorverkoop, online te verkrijgen bij Ticketscript.com.