Partyflock
 

Rockit met Alexander Kowalski in de Westerunie

gepubliceerd door , op
ROCKIT
27 april 2012
In de aanloop naar de zomer strijkt Rockit nog éénmaal neer in de WesterUnie. En voor deze laatste editie wordt er geknald met speciale gast Alexander Kowalski. Een muzikaal energieke avond ligt in het verschiet want naast Kowalski staan ook Dimitri, Steve Rachmad en Tim Wolff op het programma.

Tim Wolff trapt deze Rockit editie in de Amsterdamse WesterUnie af. Zijn frisse, rollende techno sound sluit naadloos aan op de stijl van Steve Rachmad, die het stokje daarna overneemt. Niet voor niks staan ze op Free Your Mind Festival back2back geprogrammeerd, een must voor de fijnproevers met een technohart.

Daarna is het de beurt aan Alexander Kowalski. Deze oudgediende heeft een behoorlijke staat van dienst en draait al sinds begin jaren negentig mee in de hogere gelederen van de Berlijnse Techno scene. Pompende techno met rijk gevulde melodielijnen maken stilstaan onmogelijk. Hetzelfde geldt voor de afsluiter van de avond, Dimitri, wiens geschiedenis nog een tikkeltje verder terug gaat. Des te opmerkelijker dat hij nog steeds op eigenzinnige wijze grensverleggend weet te verrassen met zijn hi-tech sound.

Al met al een Rockit met artiesten die eigenlijk geen introductie behoeven. In de industriële sfeer van de WesterUnie wordt dit een heerlijke, maar vooral energieke technoavond.

Check voor meer info en kaarten www.rockit.nl of volg Rockit via Facebook en Twitter.
Kaarten à €16,50 zijn nu verkrijgbaar via de website en bij alle Primera winkels in het land.