Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyle-evolutie in Poppodium Iduna
Evolved

gepubliceerd door , op
Evolved
30 januari 2012
Hardstyle is geëvolueerd. Van zaadje tot bloem of van rups naar vlinder, zo je wil. Feit is dat hardstyle een sterk groeiende muziekstijl is die zichzelf blijft ontwikkelen. Het bewijs? Dat gaat J-Creative je laten zien en horen op zaterdag 28 april in Poppodium Iduna, Drachten. Niemand minder dan raw hardstyle held Chain Reaction heeft hierin een belangrijke rol. Als een van de afgevaardigden van het populaire label Minus is More laat hij onder het credo 'unlike others' het nieuwe gezicht van de hardstyle zien!

Line-up
Uiteraard beginnen ze bij het begin, met early hardstyle. Dit is in handen van Silvio Aquila, die zijn kunsten op menig evenement al heeft kunnen laten zien. Ook aankomende talenten en nieuwe generatie DJs Nerve Attack, Xerenetox laten van zich horen. En hoe! Ook Azerr en Frisians 4 Hardstyle hebben laten zien dat zij niet vies zijn van de nieuwe, harde, raw hardstyle sounds. Lokale hardstyle grootheid Diabolic doet hier nog een schepje bovenop, zoals jullie van hem gewend zijn. Tot slot laat Chain Reaction (Ground Zero & Dominator 2011, Hardshock 2012) een sterk staaltje raw hardstyle zien, het ultieme bewijs dat hardstyle 'has EVOLVED'! De host van deze avond, MC Shizzler, heeft inmiddels ook zijn voetsporen verdiend binnen de hardstyle. Met optredens op Defqon1 (2011 & 2012), Wish Outdoor 2012 belooft deze man een grootheid te worden in de scene.

De complete line-up ziet er dus zo uit:
Chain Reaction
Diabolic
Azerr
Frisians 4 Hardstyle
Silvio Aquila
Nerve Attack
Xerenetox

Hosted by MC Shizzler

Primeur voor Iduna
Voor het eerst in de geschiedenis van Poppodium Iduna staat er hardstyle, hardstyle en nog eens hardstyle op het programma. Iduna heeft zich al meer dan eens bewezen als een perfecte locatie voor de hardere stijlen en staat onder de liefhebbers bekend om de zeer goede kwaliteit van het geluid en niet te vergeten een unieke sfeer. Met Evolved brengen J-Creative en Iduna nu een editie waar elke hardstyle liefhebber naar uit kan kijken!

Info & tickets
De deuren van Poppodium Iduna zijn open van 21:00 tot 01:00 uur, het evenement eindigt om 03:00 uur. Kaarten zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen van Poppodium Iduna: Stations Restauratie, Drachten (van Knobelsdorffplein), Fotoshop Bekkema, Drachten en De Koffiebus en kosten €8,-. Uiteraard zijn er ook kaarten aan de deur te koop, voor dezelfde prijs. Meer informatie over de evenementen in Poppodium Iduna is te vinden op www.iduna.nu en www.j-creative.nl.

6 opmerkingen

:( Zo zonde dag ik hier niet bij kan zijn. Wat een line up :D Lokale bazen én CR :lief:

En ik moet er bij zeggen dat het een erg vet concept is!
laatste aanpassing
 
jammer dat het in drachten is

sfeerloos dorp
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 april 2012 om 16:56:
sfeerloos dorp


Iduna is alles behalve sfeerloos ;)
Veel plezier....hardstyle is niet echt mijn ding....have fun