Partyflock
 

Mental Evolution viert feest op Hemelvaartsnacht in Poema

gepubliceerd door , op
Mental Evolution
28 februari 2012
FeestMental Evolution · Dynamic Reflection Showcase
Datumwoensdag 16 mei 2012
LocatiePoema RAW
Na een jaar radiostilte is Mental Evolution terug van weggeweest. Op woensdag 16 mei presenteert Mental Evolution een Dynamic Reflection showcase en keren ze terug naar hun thuisbasis Club Poema RAW in Utrecht.

Dynamic Reflection is het succesvolle label van Paul Boex wat de laatste jaren steeds meer aanzien kreeg in de underground technoscene. Het label heeft muziek uitgebracht van een aantal grote artiesten, waaronder Oscar Mulero. De Spaanse Mulero heeft geen introductie meer nodig aangezien hij zich al ruim 20 jaar aan de top van de technoscene begeeft. Vorig jaar in februari stond hij al eerder op Mental Evolution voor zijn eerste albumtour. Dit is de organisatie zo goed bevallen dat hij dit op 16 mei nog eens dunnetjes over mag komen doen.

Naast Oscar Mulero zullen er nog twee Dynamic Reflection acts schitteren op deze avond. Tim Wolff timmert momenteel hard aan de weg, zowel op productioneel vlak als op het gebied van grote optredens. Hij zal namelijk net als vorig jaar, ook dit jaar weer aanwezig zijn op Nederlands grootste technofestival; Awakenings Festival. Daarnaast staan er een aantal mooie releases gepland voor komend jaar, waaronder een EP op Dynamic Reflection.

Abstract Division zijn de nieuwkomers op deze editie. Het nieuwe project van Paul Boex & Dave Miller gooit momenteel hoge ogen. Na het uitbrengen van hun 'Form and Function' serie op Dynamic Reflection hebben zij een vliegende start gemaakt in de technoscene. Met indrukwekkende remix artiesten achter hun naam, zoals Ben Sims, Norman Nodge, Delta Funktionen en Milton Bradley zijn deze heren niet meer weg te denken uit de scene en is men hongerig naar hun toekomstige werk. Reden genoeg om deze heren eens live aan het werk te zien.

Met het Funktion-one geluidsysteem van Club Poema RAW kan deze avond niet mis gaan. Deze sound zal hier optimaal tot zijn recht komen.

Mental Evolution staat altijd garant voor een flinke dosis kwaliteitstechno en een hoog party gehalte, dus dat betekend geen tijd om mooi te zijn en maar met één intentie deze avond beleven; los gaan!
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.mental-evolution.nl of via www.clubpoema.nl en kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,- aan de deur.

1 opmerking

mental evo back in business! goodtimes!