Partyflock
 
­ Nederland

Dance Experience XL

gepubliceerd door , op
Dance Experience XL
27 januari 2012
In navolging van het succesvolle Dance in the Park in 2011 is Groningen in 2012 een nieuw spectaculair event rijker met de alles omvattende naam Dance Experience XL. Dit grootse dance event zal plaatsvinden op 12 mei op de Drafbaan Stadspark in het mooie Stadspark te Groningen en wordt zeker het grootste dance event buiten de randsteden van Nederland. De organisatie Upgrade Events zal de bezoekers uit alle windstreken van Nederland en zelfs een deel van Europa kennis laten maken met een veelzijdig en verrassend festival. Als stelregel hanteren ze dat het evenement betaalbaar moet zijn voor de bezoekers, er sprake moet zijn van een bijzonder goede line-up met topdj's uit binnen- en buitenland en bovenal streven ze naar een fantastische sfeer in een bijzondere entourage!

Het stadspark zal omgedoopt worden tot een XL area met vele muziekstromen zoals club, house, dirty house, drum & bass, dubstep, electro, hardstyle, hardhouse, minimal, progressive, techhouse, techno and more! 47 DJ's on stage verspreid over de zes area's, waarbij special effects, lighting en live performances de XL experience compleet maken.

Naast de vele area's word er ook een V.I.P gerealiseerd. Dit is een trendy ruimte met een ruim balkon zodat je alle area's riant kunt overzien met een glaasje champagne in je hand en gedurende het event staat een riant buffet voor je klaar. Parkeren kan achter het V.I.P deck. Je bent van alle gemakken voorzien! Maar er is meer! Er komt ook een 'world-foodcourt' waar je eten uit alle hoeken van de wereld kunt kopen tegen een acceptabele prijs en op je gemak, op een zitzak en onder een parasol, kunt eten en drinken.

Ook realiseert Upgrade Events een heuse bedoeïenentent met zeker vijftig waterpijpen waar je alleen of met je vrienden relaxed kunt zitten en je ding kunt gaan doen. De sfeer is geweldig en straalt alles uit wat Dance-Experience xl wil zijn. Daarnaast komt er op het terrein een enorme trendy tent met een capaciteit van 4000 mensen. Deze mooie paarse tent heeft zes masten en is achttien meter hoog.

Het gaat niet regenen, maar mocht er een druppel vallen: je zit altijd droog. Je zal op het terrein meerdere tenten aantreffen met daarin de verschillende area's. Ook de Drafbaan Stadspark-zalen, met ramen van 30 bij 10 meter, betrekken ze bij het festival. Mainstage is uiteraard Open Air en voorzien van fantastisch licht,geluid en twee grote led-schermen.

Even geen zin in een dj? Ga dan even kijken bij de 'state of art'. Daar tref je verschillende uitingen van (klein)kunst en perfomances aan. Wil jij daar een rol in spelen ...Geef je op! Het wordt een geweldig feest en een bijzondere dag!

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website: www.DanceExperienceXL.nl

4 opmerkingen

Goedkoop, vette line-up, aardige locatie in de stad, zekerheidje denk ik :)
Ik hoop zo dat ik aanwezig kan zijn! Maar ik moet waarschijnlijk werken die dag.
Gewoon nieuwschierigheid hoor maar ik ben wel benieuwd hoeveel kaarten er intotaal beschikbaar zijn haha. verder wel vette line ups!