Partyflock
 
­ Nederland

Yum Yum presenteert Michel de Hey

gepubliceerd door , op
Yum Yum
27 februari 2012
De laatste ronde
21 April 2012 zal de boeken in gaan als een historische datum. Na ruim 6 jaar Yum Yum in de Azijnfabriek, komt er op 21 april een einde aan het leukste en beste Tech-house feest dat Roermond rijk is geweest (oké, niet helemaal... later meer hierover). De organisatie zal dan ook met een vette smile op hun gezicht terug kijken op een geweldige periode met fantastische feesten, enthousiaste bezoekers en het talent dat is voort gekomen uit deze vele edities!

Kweekvijver Yum Yum
Deze organisatie startte in 2005 uit een passie van Save Heinen en Keven Schumann. Zij zochten een podium voor hun eigen DJ talent en vonden daarin een partner bij poppodium de Azijnfabriek. Al snel groeide Yum Yum uit tot een uniek concept in de verre regio. In 2007 werd het team versterkt door Ivo Slaats die tijdens Yum Yum zijn eerste VJ show liet zien (het spelen met videobeelden op grote schermen tijdens de DJ sets). Inmiddels vliegt Stivo de wereld rond en speelde onder meer in de Space op Ibiza, de grootste techno events zoals Time Warp, Extrema en vele andere grote festivals! Maar houdt hij zich ook bezig met evenementen als modeshows door deze visueel te ontwerpen en van de juiste video te voorzien! De complete organisatie is mede dankzij het podium Yum Yum ook dit jaar weer te zien op het festival Solar dat ook in Roermond plaatsvind!

Regionaal talent krijgt bij Yum Yum altijd bijzonder veel aandacht, zo wordt elke editie aangevuld met een (lokale) DJ die aan het begin staat van zijn of haar carrière en waar de organisatie potentie in ziet! Menig talent heeft door dit podium al door kunnen groeien in 'de scene'. Demo's van beginnende DJ's mogen naar info@yumyum-music.nl

Een nieuw begin...
'When one door closes, another opens', zo luidt het gezegde. En als dat ergens van toepassing is, is het wel voor Yum Yum. Daar waar de organisatie in april de deur in de Azijnfabriek achter zich dicht zal trekken, gaat in september een lang gekoesterde droom in vervulling voor de organisatie van de Yum Yum feesten. Zij zullen dan een plekje krijgen in de nieuwe cultuurfabriek te Roermond genaamd de ECI Cultuur Fabriek, het nieuwe thuishonk voor de inmiddels legendarische tech-house feesten van Yum Yum.

ECI Cultuur
Yum Yum zal in de ECI verder gaan waar zij in de Azijnfabriek gestopt zijn. De ECI cultuurfabriek biedt volop groei mogelijkheden. In de loop van dit jaar zal duidelijk worden hoe dit vormgegeven gaat worden. De line-up wordt in elk geval groots en zeer zeker een flinke stap hoger dan de laatste jaren geprogrammeerd werd.

Yum Yum zou Yum Yum echter niet zijn als zij niet groots zouden uitpakken op deze laatste editie (in de Azijnfabriek)... dat is de organisatie dan ook van plan!

De ingrediënten voor de editie op 21 april:
- Michel de Hey
- Glenn Thompson
- Svaiy & Vekx
- STV-Visuals
- XL openingstijd (tot 5 uur)
- een LED show waar menig festival jaloers op zal zijn
- en uiteraard het belangrijkste ingrediënt, een ingrediënt dat nergens anders te vinden is: de unieke Yum Yum sfeer en bezoekers!

Dus kom deze unieke avond met de organisatie vieren op 21 april in de Azijnfabriek! Tickets zijn vanaf nu online verkrijgbaar, maar op=op!