Partyflock
 

Volledige line-up Loveland Festival 2012

gepubliceerd door , op
De afgelopen maand werden iedere week namen prijsgegeven voor Loveland Festival. Deze week is het tijd om de laatste namen bekend te maken. Met het rondmaken van de line-up wordt ook de nieuwe Loveland Festival-mascotte geïntroduceerd.

Loveland Festival presenteert met trots de volledige line-up voor 2012. De imposante lijst met buitenlandse grootheden wordt verder aangevuld met veel talent en ervaring van eigen bodem. Secret Cinema, Egbert (live), Arjuna Schiks, Juan Sanchez, Dimitri, Olivier Weiter, DMZS, Gregor Salto, Shermanology, San Proper, Tom Trago, Melon en Benny Rodrigues hebben allemaal Neerlandsch bloed door hun aderen lopen. De enige vreemde eend in de bijt is de Duitse Tom Novy. Dit zeer gemixte gezelschap laat zijn kunsten zien verdeeld over alle zes de stages die het festival rijk is. Van melodieuze house tot pompende technotracks en alles daar tussenin, dit laatste rijtje namen heeft het allemaal.

De organisatie heeft dit jaar besloten op zoek te gaan naar een nieuwe mascotte voor het festival. De langstzittende inwoner van Loveland is zonder enige twijfel de vlinder. Opgebouwd uit alle benodigdheden voor een goed festival, fladdert de vlinder door het leven. Met een grote passie voor muziek, verslaafd aan een rockende beat en reizend van het ene feest naar het andere. Overal waar de vlinder opduikt, gaan de handen spontaan in de lucht. Loveland kon zich geen betere talisman voorstellen.

Loveland is erg trots op de volledige line-up. De voorbereidingen om van 11 augustus een onvergetelijke dag te maken zijn al enige tijd in volle gang. Alles is te volgen op lovelandfestival.nl

4 opmerkingen

"Loveland is erg trots op de volledige line-up." En terecht! (Y)
Gruwelijke line up! (Y)
Ruben, Jeroen en Egbert naast n paar van mn Cocoon helden en Roel en Arjuna naast Estornel en Solomun. :) Volgend jaar in 1 grote 24 uurs tent?
maceo plex, jimpster, brikha, butch dikke boekingen voor mij rev 909 meer mn ding
 
Excellent!