Partyflock
 

Grotesque presents In Search of Sunrise Australia

gepubliceerd door , op
Grotesque
29 maart 2012
FeestGrotesque · In Search of Sunrise 10 Australia Site
Datumzaterdag 19 mei 2012
WinactieGrotesque actiegesloten
LocatieCentral Studios Site
Op zaterdag 19 mei staat de In Search of Sunrise editie van Grotesque op het programma! Dit voorjaar lanceert Richard Durand namelijk het tiende deel van deze wereldwijd succesvolle compilatiereeks en de kick-off van de wereldtour vindt traditiegetrouw in Nederland plaats. Dit spectaculaire evenement wordt door PT Events georganiseerd in de Central Studios Utrecht.

De voorbereidingen zijn in volle gang en inmiddels heeft Black Hole Recordings bekend gemaakt dat Australië na Zuid-Afrika en India het thema van In Search of Sunrise 10 is. 'Australië is voor mij absoluut één van de mooiste landen ter wereld. Ik tour er niet voor niets twee keer per jaar. Het land en de mensen daar geven me veel positieve energie. Deel 10 van In Search of Sunrise is dan ook een eerbetoon aan dit prachtige land', aldus Durand zelf.

Natuurlijk zal Richard Durand het publiek trakteren op een waanzinnige drie uur set. Zij die al een editie van ISOS op Grotesque hebben meegemaakt weten dat Richard het publiek zonder problemen op zijn hand krijgt en de aandacht altijd uitzonderlijk goed weet vast te houden. De line-up krijgt een nog groter allure met 'special guest' Simon Patterson uit Engeland. Naast Alex O'Rion, de vaste waarde binnen het ISOS concept en natuurlijk de resident dj's van Grotesque RAM en Artento Divini is de organisatie trots het Duitse duo Kyau & Albert te hebben toegevoegd aan deze toch al heerlijke line-up.

Indrukwekkende Ambiance - Dresscode
Wetende dat de afgelopen twee edities van In Search of Sunrise de meest succesvolle Grotesque feesten ooit waren, kijkt de organisatie enorm uit naar deze avond. PT verwacht wederom een druk bezochte avond met leuke mensen, een uitbundige sfeer waar Grotesque bekend om staat en een geweldig muzikaal spektakel. 'Ook dit jaar streven wij weer naar de perfecte avond uit, een zinderende clubnacht met een waanzinnige ambiance!', aldus de heren van PT.
De organisatie stelt het op prijs wanneer men zich kleedt in de kleuren blauw en wit, gerelateerd aan de vlag van Australië. De dresscode heeft een toegevoegde waarde, maar is zeker niet verplicht. Wel vindt de organisatie het belangrijk dat haar gasten goed gekleed komen. Kleed je hip, kleed je chique, maar laat de (erotische)partykleding thuis. In de ogen van de organisatie past deze namelijk niet bij de beleving van Grotesque. Houdt hier alsjeblieft rekening mee.

Grotesque Tickets
Koop voor €29,50 je ticket bij Easyticket of op de site van PT Events. Members van de PT site betalen geen fee en hebben een klein voordeel. Schrijf je dus gratis in op ww.ptevents.nl! Vanzelfsprekend worden de gasten gratis voorzien van vers fruit en heerlijke ijsjes. De roos die de vrouwelijke gasten aan het eind van de avond aangeboden krijgen illustreert PT's waardering en oog voor detail, waarmee zij haar bezoekers altijd weet te raken. Gratis parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig.

Win een paar originele Grotesque shoes op Facebook!
PT Events wil graag haar eigen Facebook pagina onder de aandacht brengen en geeft daarom een paar originele Grotesque shoes weg. Wie de officiële Facebook pagina van PT Events 'liked' maakt tot daags voor het evenement automatisch kans op een prachtig paar naar keuze(t.w.v. € 200,-). Check deze link voor de collectie van Grotesque!

'Grotesque In Search of Sunrise is powered by FreshFM'

9 opmerkingen

 
Top line-up, top locatie, top organisatie .. kortom een feest die we zeker niet moeten gaan missen.
Tickets allllllllaaaang in de pocket :D Dit word weer een leuke :D Alleen niet weer Artento zo vroeg laten beginnen :(
laatste aanpassing
Werkzaam bij Decisions
Wij komen ook :rot: doen gezellig met pat en ram
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa deze is niet te missen :cheer:
 
TOP Feest maar die locatie is echt bagger !, geluid komt daar niet echt tot zijn recht daar, please Ocean Diva weer :)
Artiest {SHOWLIST artist 48643, 111499}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 5 april 2012 om 16:47:
please Ocean Diva weer


Lees het eerste persbericht en je weet dat Ocean Diva helaas geen optie meer is.
https://partyflock.nl/news/21874:Grotesque_presents_In_Search_of_Sunrise_10

De Central Studios is natuurlijk niet bagger, dat is veel te kort door de bocht. Het geluid verdient wel extra aandacht hier, maar dat komt echt wel goed.

Ik heb er weer zin in! Vorige edities vond ik beiden erg lekker! Topsfeertje en precies mijn muziek!
 
Uitspraak van Mr. Seller op dinsdag 10 april 2012 om 13:37:
Lees het eerste persbericht en je weet dat Ocean Diva helaas geen optie meer is.


Net gelezen, ik wist het niet, maar het was een leuk locatie

Uitspraak van Mr. Seller op dinsdag 10 april 2012 om 13:37:
De Central Studios is natuurlijk niet bagger, dat is veel te kort door de bocht. Het geluid verdient wel extra aandacht hier, maar dat komt echt wel goed.


Sorry maar ik weet waar ik over praat, ik vind het totaal geen sfeer uitstralen, het blijft voor mij een blokkendoos maar dat is dan mijn ervaring.

Ik ben blij dat we over het geluidskwaliteit eens zijn :)

Over het feest zelf zal je mij niet horen , het blijft een TOP feest