Partyflock
 
­ Nederland

Genadeloos

gepubliceerd door , op
Genadeloos
10 december 2011
Aankomende zaterdag 31 maart is het zover. De tweede editie van Genadeloos gaat toeslaan in de WillemEen in Arnhem. Na een kolkende en uitverkochte eerste editie was het lang wachten maar niet voor niets! Genadeloos belooft een knallende nacht te worden waar de echte liefhebber kan genieten van de beste artiesten, flitsende lichten plus lasers en natuurlijk de goede sfeer waar de feesten van TK07 om bekend staan. De nacht begint om 23:00 uur en knalt door tot 6:00 uur zodat jij op 1 april de hele dag bewusteloos in je bed ligt en niet kan worden lastig gevallen met flauwe grapjes over loszittende veters.

De timetable is als volgt:
23:00 - 00:00 The Omen
00:00 - 01:00 Maximumraver
01:00 - 02:00 N-Vitral
02:00 - 03:00 Prototype Hardcore
03:00 - 04:00 Sirio
04:00 - 05:00 Cardiak
05:00 - 06:00 Nekompromat

Nu de laatste puntjes op de i gezet worden begint het behoorlijk te kriebelen bij de crew, artiesten en vaste bezoekers. Lees hier hoe ze naar Genadeloos toeleven:

Dominique Janssen
Hij won onder de naam Maximumraver de dj contest tijdens de eerste editie:
'Sinds ik afgelopen september de Genadeloos contest heb gewonnen, kon ik al niet wachten op de volgende editie. Nu die zo dichtbij is sta ik al helemaal te springen elke keer als ik er aan denk! Ik kan niet wachten om tracks als D.O.M - Bass Devastation door de zaal te laten knallen, we gaan er een flink feest van maken!'

Marni Silla
Zij behoort al sinds het begin tot de harde kern vaste bezoekers van TK07 feestjes:
'Moment dat ik hoorde dat Genadeloos weer toe zou slaan meteen maar een mail gestuurd dat ik de 31e niet kom werken. Logischerwijs de 1e ook niet.. en ach doe de maandag ook maar niet want er zal toch wel niets meer in me zitten.

Zonder twijfel dat de organisatie mij niet teleur ging stellen, werd ik toch vrolijk door deze genadeloze line-up: Bam! The Third Movement en Cardiak vierkant vertegenwoordigd. Een nieuw talent, en de afsluiter van de avond, man zonder compromissen; Nekompromat. Hardcore met een hoofdletter H, zoals het bedoeld is. De trailer met de typisch gort droge TK07 humor, die dit gevoel weergeeft.

Nog een weekje wachten totdat ik dan eindelijk de trap op loop, beukende beats, roffelende drums, de bekende deur die me vertrouwt tegemoet beeft. ... dit geeft mij het gevoel dat ik leef'

Marc van Halteren
Hij is op Genadeloos verantwoordelijk voor de techniek:
'Als één van de organisatoren van Genadeloos ben ik natuurlijk al wat langer bezig met dit feest. Uiteraard heb ik voor deze editie mooie dingen in petto met lichten, decoratie en lasers. De WillemEen zelf biedt natuurlijk al een geweldig decor voor dit soort feestjes, maar ik probeer elke keer weer iets anders te doen om de ervaring voor de bezoekers net dat beetje extra te geven. Als dat dan lukt sta ik echt te genieten als ik het publiek los zie gaan vanaf mijn plekje boven de dansvloer.

Aankomende zaterdag wordt Genadeloos weer volle bak en we gaan er met z'n allen weer een topfeest van maken. Als ik nu de line-up en alle enthousiaste bezoekers op internet al zie moet dat helemaal goed komen!'.

Kaarten voor Genadeloos kosten slechts € 12,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar op Genadeloos.nu of Paylogic.nl.

2 opmerkingen

Maximus Ravius :cheer: