Partyflock
 

Miss Taylor's tweede editie in Escape

gepubliceerd door , op
De première van Miss Taylor, het openbare evenement van de Amsterdam Fashion Week, was mindblowing! Na alle positieve reacties heeft Miss Taylor dan ook besloten dit succesvolle en unieke feest voort te zetten, om alle bezoekers de ultieme beleving van feesten te blijven geven!

Op vrijdag 30 maart vindt de tweede editie van Miss Taylor plaats in Escape Amsterdam. De bezoekers worden weer meegenomen in de vintage lifestyle. Een avond waarin je mobiele telefoon uit staat en je afgesloten bent van de buitenwereld. Een avond waarin je alleen open staat voor het hier en nu, voor de mensen om je heen. Een avond waarin je feest in de puurste vorm. 'Turn off your television, forget about your phone, log off from the internet and put on your dancing shoes!'

Artiesten
Om het feest opnieuw uniek en boordevol energie te maken, heeft Miss Taylor artiesten uitgenodigd die weten hoe het is om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. De avond wordt opgewarmd door de meest talentvolle dj van Utrecht Andrew Worth en de ervaren Robert Feelgood die inmiddels al op bijna elk podium heeft gestaan. Meisjes Zonder Smaak! zetten de zaal op zijn kop, door met hun energievolle performance alle smaken aan elkaar te draaien.

Op deze avond met duo optredens mag Brothers in the Booth natuurlijk niet ontbreken. Deze broers hebben het afgelopen jaar bijna alle clubs bezocht en richten zich nu volop het buitenland. Zij worden internationaal gezien als de nieuwe sensatie. Het andere duo, Firebeatz, is internationaal inmiddels doorgebroken. Zij hebben al in 4 verschillende landen de nr. 1 positie behaald met hun plaat 'It's like that'. Zij zullen de bezoekers laten zien waarom sterren als Snoop Dogg en Missy Elliot graag met ze samenwerken.

Na deze duo's gaat Audiophox de zaal rocken met minstens net zoveel energie. Dit gaat hij onder andere doen met zijn recent verschenen plaat 'What I What' (ft Rachel Kramer). De avond wordt afgesloten door het Amsterdamse aanstormende talent Gijs Scheeringa en zijn vaste kompaan Massive MC. Deze combinatie betekent altijd een zaal die helemaal los gaat. Naast Massive MC ondersteunt één van Nederlands beste MC's, Pryme, de artiesten op deze avond.

Exclusief VIP-Deck
Achter het publiek verschijnt weer een exclusief VIP-deck. Tijdens de première werden zij vastgelegd door een bekend nationaal televisiestation en ook deze keer worden weer de nodige paparazzo verwacht.