Partyflock
 

Rockit invites Mono op 31 maart in Westerunie

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 31 maart is het weer Rockit-time in de WesterUnie. De lente is er weer, de terrassen stromen vol en het leven wordt door een roze bril aanschouwd. Als voorproefje op Free Your Mind Festival is Mono uitgenodigd om met een verfrissende line-up de boel op stelten te zetten.

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat Mono haar thuisstad Amsterdam aandeed. En dat terwijl Mono populairder is dan ooit. Elk jaar host de organisatie een stage onder de brug van Free Your Mind Festival, waar ze steevast een festival in een festival neerzetten; voor velen de place to be op het festival. De uitdaging is om die sfeer op zaterdag 31 maart met een verfrissende line-up ook naar de WesterUnie te brengen.

Dat Mono een neus heeft voor aanstormend talent, hebben ze intussen wel op het festival bewezen. Voor hun grote doorbraak stonden daar onder andere artiesten als Guido Schneider, Karotte, Matthias Tanzmann en niet te vergeten Raresh. Op 31 maart zijn de Roemeense NTFO en Shlomi Aber uit Tel Aviv, Israel, uitgenodigd om samen met Aron Friedman en Lauhaus in de WesterUnie te rocken.

NTFO is een jong duo uit Roemenië, dat deel uitmaakt van een nieuwe Roemeense generatie producers. Hun debuutalbum belandde in menige chart en sets van populaire artiesten als Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice, Luciano en Solomun. Hun HOSH remix voor Diynamic werkte als een stroomversnelling. Terwijl ze er op los blijven produceren volgen er nu ook optredens in Het Buitenland, met Rockit invites Mono als Nederlands debuut.

Shlomi Aber uit Tel Aviv draait een stuk langer mee en zijn opmars lijkt niet te stuiten. Zijn eigentijdse puristische swingende warme sound ligt ergens tussen de dansbare oerbrei van house en techno. Hiermee vond hij al snel onderdak bij labels als Ovum, Cocoon, R&S en Objektivity. In 2008 werd hij door Beatport uitgeroepen tot 'artist of the year' en tevens genomineerd voor de 'Worldwide DJ Award'.

Samen met Mono residents Aron Friedman en Lauhaus (een feestje op zich) wordt dit weer een avond waar de muziekliefhebber zich thuis weet. Het industriële karakter van de WesterUnie past perfect bij de Mono uitstraling op Free Your Mind Festival - evenals de sfeer, aardige portiers en dito personeel. Als je je ogen dicht doet, waan je je al bijna weer onder de brug.

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar op de website en bij alle Primera winkels in het land.

Rockit invites Mono in prijs verlaagd!
De ticketprijs van Rockit invites Mono is verlaagd. De toegangsprijs was gebaseerd op de boeking van Nic Fanciulli maar aangezien Deze gecanceld is en vervangen door Shlomi Aber is een prijsverlaging een logisch gevolg. Deze wijziging is wel doorgevoerd maar nog niet gecommuniceerd. Helaas ook niet op de flyer, daarop staat nog de oude prijs vermeld.

Kaarten kosten €10,- (i.p.v. 17,50). Mensen die een kaartje hebben gekocht voor de oude prijs krijgen het verschil teruggestort op hun rekening. Heb je je kaart bij de Primera gekocht dan krijg je het verschil terug bij de entree aanstaande zaterdag.

Line-up: Shlomi Aber 🇮🇱, NTFO 🇷🇴, Lauhaus, Aron Friedman