Partyflock
 

Slaves to the Rave in Factory 010, Rotterdam
Update, winactie en aftermovie ANDK

gepubliceerd door , op
Slaves to the Rave blaast zaterdag 7 april 2012 letterlijk en figuurlijk het dak eraf van de Maassilo in Rotterdam! Tijdens deze lange nacht, hoor en voel (!) je de lekkerste hardcore, early hardcore en hardere beats door de speakers die uiteraard op maximaal gaan. In de Factory 010, gelegen op de tiende verdieping van de Maassilo is er geen geluidslimiet dus dit belooft weer; alle remmen los! Kaarten voor Slaves to the Rave – Factory of Freaks kosten € 22,50 (ex. fee) en zijn te koop bij de bekende Voorverkoopadressen en via de website van NRG Events (www.NRG-Events.nl)

Om alvast in de stemming te komen voor Slaves to the Rave – Factory of Freaks bekijk dan hieronder de aftermovie van 'Alles naar de Klote!' het mede door NRG Events georganiseerde evenement dat plaats vond op zaterdag 3 maart.



In de grote zaal van de Factory 010, met zijn unieke industriële en underground sfeer, hoor je 7 april tijdens Slaves to the Rave de beste Hardcore & Harder, gedraaid door een internationale top line-up. Artiesten zoals Neophyte, Amnesys, Tieum, Paul Elstak, Lunatic & Miss Hysteria en Endymion zullen het geweldige geluidssysteem tot de max gaan testen. Als afsluiter van de avond zorgt Drokz met de hardste set van de avond, dat je tot 07:00uur compleet los kan gaan!

Area 1 // Hardcore & Harder
Neophyte
Drokz
Endymion
Amnesys 🇮🇹
Ruffneck
Tieum 🇫🇷
Paul Elstak
Kasparov
s'Aphira
Lunatic & Miss Hysteria
Omira 🇧🇪
Cortex 🇫🇷
Hosted by: MC Da Hustla

De oude sounds uit de gouden tijd van de o.a. de Energiehal, Statenhal en Sporthallen Zuid hoor je in de grote zijzaal van de Factory 010. Met het geluid in deze zaal, wat altijd standaard aanwezig was op de Slaves to the Rave feesten in Eventcenter Amigo's, belooft het deze editie weer een keiharde streling voor de trommelvliezen te gaan worden. De artiesten die je terug in de tijd gaan nemen zijn onder andere; Rob & MC Joe, G-Town Madness, Claudio Lancinhouse, Frantic Freak en Miss Groovy. The Darkraver versus Gizmo gaan met hun battle terug naar de tijd van de Statenhal met een onvervalste Rave the City set!

Area 2 // Early Hardcore
The Darkraver vs Gizmo
Frantic Freak
Rob & MC Joe
Miss Groovy 🇮🇹
G-Town Madness
Claudio Lancinhouse 🇮🇹
OCD vs Reza
Miss Groovy 🇮🇹
Hosted by: MC TMC

Kaartverkoop
Kaarten voor Slaves to the Rave – Factory of Freaks in Factory 010, Rotterdam op zaterdag 7 april 2012 kosten in de voorverkoop € 22,50 (ex. fee) en zijn online te koop via de websites: www.nrg-events.nl / paylogictickets.nl / Seedance. Kaarten zijn natuurlijk ook te koop bij alle Free Recordshop vestigingen en alle Primera winkels in Nederland.

Winactie
De bezoekers van Slaves to the Rave die het feest op Partyflock aangemeld hebben staan als 'zeker' kunnen naast de reguliere winacties nog een VIP treatment winnen. NRG Events geeft het volgende weg aan een Partyflock member; gratis entree voor 4 mensen (je kunt dan dus 3 vrienden meenemen) + 20 consumptie bonnen (om te eten en/of te drinken) + 1 Slaves to the Rave t-shirt! Wil je kans maken om deze VIP treatment te winnen? Zet het feest dan dus als 'zeker' in je agenda. De winnaar wordt vrijdag 30 maart bekend gemaakt op de website van NRG Events.

Auto en Parkeren
De Factory 010 (gelegen op de 10de verdieping van de Maassilo) is per auto uitstekend te bereiken. De Maassilo is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis!) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven.

Openbaar vervoer
Vanaf Centraal station Rotterdam rijden er metro's van en naar de Factory 010. Je pakt lijn D vanaf Centraal station en stapt uit bij metrostation 'Maashaven'. De Factory 010 / Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Kijk op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m)

Websites en verdere informatie
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de site van de Factory 010: www.maassilo.com De minimale leeftijd voor 'Slaves to the Rave – Factory of Freaks' in Factory 010, Rotterdam bedraagt 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 07:00.

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}
b)

Ik ben erg benieuwd naar de locatie! Ik hoor goede verhalen!

Zin in dus!

:d
 
een super feessie in 1 van de vetste partylocaties van nederland!!!
laatste aanpassing
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Uitspraak van Frantic Freak op donderdag 22 maart 2012 om 12:28:
Zin in dus!


Hier nog 1! :)

Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 maart 2012 om 14:29:
een super feessie in 1 van de vetste partylocaties van nederland!!!


:yes:
 
fucking veeel zin innnn:P
Ben ik nou zo blind of staat dr gewoon echt nergens wie de winnaar is van die vip treatment....??