Partyflock
 
­ Nederland

Titan bezoekt Bergen op Zoom tijdens Koninklijke editie van Hard E-nuff

gepubliceerd door , op
Hard E-nuff?!
2 maart 2012
FeestHard E-nuff?! · Queensday Edition
Datumzaterdag 28 april 2012
LocatieGebouw-T Site
Lang leve de koningin! Tijdens Koninginnedag barst de oranje gekte los in ons kikkerlandje. Alle uithoeken van ons land kleuren Oranje. Wat is nou een beter voorproefje op deze feestdag dan een speciale editie van Hard E-nuff?! Daarom presenteren DWAM Events en 2K Music op 28 april 2012 een unieke Queensday Edition in Gebouw-T te Bergen op Zoom. Om de feestvreugde een extra dimensie te geven, vragen we jullie om in het Oranje gehuld naar Gebouw-T te komen.

Gedurende de avond zullen zowel rauwe als euforische Hardstyle klanken de revue passeren en uiteraard zal er worden afgesloten met een flinke dosis Hardcore. Er is dit keer gekozen voor een vernieuwende line-up waarbij wederom de ruimte is gegeven voor regionaal DJ talent. Ditmaal worden de talenten ondersteund door Titanen Pat B. Titan is inmiddels uitgegroeid tot een waardig lid van het label Fusion en produceert hij er flink op los. Als er iemand is die de zaal plat kan krijgen is het deze man wel. Tracks als Nigthmare, Remember Me en Midnight Freaks komen van zijn hand. Daarnaast mag ook de remix die hij maakte voor Dj Zany's Symphonic Feedback niet worden vergeten.
Ook Pat B zal een bezoek brengen aan Gebouw-T. Niet om te koekhappen of te spijkerpoepen maar voor een potje ouderwets rammen. Dit zal hij doen op de manier zoals we het van hem gewend zijn.

Tommy M & JS zullen wederom de openingsdans verzorgen zoals ze dat al eerder deden. Mara Salva zal de vrolijkheid voor eventjes de kop indrukken met duistere klanken en rauwe beats. Darkangel zal de feestelijkheden afsluiten met een potje Oudhollands hakkuh!

De Koninklijke line-up van Hard E-nuff?! ziet er als volgt uit:
- Tommy M
- JS
- Pat B
- Mara Salva
- Titan
- Darkangel
- MC O-Boy

De aftermovie van de vorige editie van Hard E-nuff?! is hieronder te bekijken.


Houdt de Facebook pagina van DWAM Events en 2K Music in de gaten voor meer informatie.

2 opmerkingen

Artiest O-Boy
Wat gaan we dit maal ook weer een knallende en bovenal een oranje feestje van maken! :bounce: