Partyflock
 

Het Vlaardingen Festival presenteert de line up van zaterdag 26 mei

gepubliceerd door , op
De vierde editie van het Vlaardingen Festival zal dit jaar plaatsvinden op 25, 26 en 27 mei. Een weekend lang kan er weer gefeest worden aan de Krabbeplas in Vlaardingen. Traditiegetrouw zullen er ook dit jaar tijdens de zaterdag weer elektronische sounds en pompende beats te horen zijn op deze schitterende locatie. Danceliefhebbers kunnen van 12.00 tot 0.00 helemaal los gaan in een house area en een techno area.

De House stage zal dit jaar gehost worden door het gerenommeerde concept Latin Lovers. De Techno stage wordt gepresenteerd door Sonar.

De line-up ziet er als volgt uit:

Latin Lovers
Jesse Garcia
Shermanology
ROOG
Gregor Salto
Lucien Foort
D-Rashid
Chris Rox & Jasper Clash
Stefan Vilijn
Undercontrol
Matt Styles
Helguera & Dominicus
Hosted by Mc Haits & Mc Dirty B

Sonar
Michel de Hey
Secret Cinema
Warren Fellow
Taras van de Voorde
Miss Monica
Michel Steinbach
D-Ribeiro
Alex Steinbach
MDMA
Allard

Naast deze twee areas zal er uiteraard nog veel meer te zien, horen en beleven zijn tijdens het Vlaardingen Festival 2012. Voor een volledig overzicht van de programmering verwijst de organisatie graag naar de website; www.hetvlaardingenfestival.nl.

Website en social media
Binnenkort zal de volledige website van het Vlaardingen Festival online staan. Hier vind je alle belangrijke en nuttige informatie over het festival. Tevens blijf je via de site op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Ook voor video-interviews, leuke filmpjes en foto's is dit de plek waar je moet zijn.
Het Vlaardingen Festival kun je natuurlijk ook volgen op Facebook en Twitter. In de komende weken zal de organisatie een aantal VIP tickets en andere te gekke prijzen verloten onder de leden in deze social media, dus zorg ervoor dat je het Vlaardingen Festival volgt en maak kans op die prijzen!

Tickets
Tickets voor zaterdag 26 mei kosten€32,50 ( ex fee ) en zijn verkrijgbaar via www.hetvlaardingenfestival.nl, www.wnevents.nl en alle Primera winkels in heel Nederland.

8 opmerkingen

Wauwww! Secret Cinema, Michel de Hey en Warren Fellow! Ik ga los!!! En zowat om de hoek man! :D
Nice, Aardig lekker line up! Dat gaat een mooi feestje worden!
mdma wie is dat dan whaha
Mooie techno line up! Betekent dit jaar geen OG-tent dus? Dat is dan wel weer jammer.
Gaat hem dit jaar niet worden, wat een magere line-up! En dan ook nog is de Oldschool tent weg? dit was het gezelligste en drukste tent wat Vlaardingen Festival leuk maakte! 32,50 vragen voor deze line-up is ook aardig veel.
Geen oldschool gangsters meer wat gaar :S dat was het enige leuke :P