Partyflock
 

Paaspop
social timetable online, nieuwe namen, 3FMSerious Talents en Next Best Band Challenge

gepubliceerd door , op
Paaspop
5 januari 2012
Zodra het officiële tijdschema van Paaspop bekend is kan het aftellen naar de traditionele opener van het festivalseizoen 2012 ècht beginnen. Met nog iets meer dan een maand te gaan heeft de organisatie nu de social timetable op de website gezet zodat de bezoeker kan gaan puzzelen. Paaspop vindt plaats van vrijdag 6 tot en met zondag 8 april op terrein De De Molenheide in Schijndel.

Met de social timetable kan de festivalganger nu alvast zijn eigen programmaschema markeren, sharen met vrienden en printen. Wel zo handig gezien het imposante aanbod van muziek, theater, (stand up)comedy en entertainment: 150 acts op 12 podia gedurende 3 dagen om uit te kiezen.

Nieuwe namen!
Inmiddels zijn er weer enkele namen bijgekomen waardoor het programma bijna volledig is nu. De allerlaatste acts worden in de loop van maart bekend gemaakt. Het gaat dan om de special guest die op de zondag van 21.30-22.30 uur in de Main Stage staat en nog enkele acts voor de Jack Daniels. Op veler verzoek komt dit jaar ook Boomshakalak weer terug en kan voor het gloednieuwe rockcafé Thunderbolt alvast Rattlesnake Shake en Inglourious Basterds aangekondigd worden. Wegens succes verlengd: de Silent Disco! Tot slot zal de winnaar van Next Best Band optreden en komen de vijf Serious Talents van Radio 3FM naar Paaspop voor een (korte) show. Op de vernieuwde Paaspop-website staan alle (nieuwe) acts per area en per dag handig op een rijtje.
Dat levert het volgende overzicht op:

* Jack Daniels: 3FM Serious Talents Chagall, Chef'Special, Dotan, Gers Pardoel en Kensington
* Thunderbolt: Rattlesnake Shake en Inglourious Basterds
* Radio De Roze Panter: compleet nu, zie hier voor het volledige programma
* Loco Royale: compleet nu, zie hier voor het volledige programma
* Restolounge: winnaar Next Best Band, zie hier voor het programma

Datum, tijd en lokatie uitreiking 3FM Serious Talent Award nu definitief
De uitreiking van de 3FM Serious Talent Award gebeurt op zaterdag 7 april om 19.50 uur in de Jack Daniels tent. Chagall, Chef'Special, Dotan, Gers Pardoel en Kensington zullen daar dus (kort) optreden. Deze 5 bands maken dit jaar kans op de 3FM Serious Talent Award. Een vakkundige jury kiest de winnaar met als belangrijkste criteria de prestaties van de Talents van het afgelopen jaar en de verwachtingen voor de toekomst. De Award-houder mag zich scharen in het rijtje namen Handsome Poets, Caro Emerald en Giovanca en wint naast eeuwige roem ook een optreden tijdens de 3FM Awards.

Next Best Band Challenge 2012
Paaspop biedt ook dit jaar weer – letterlijk – een podium voor de winnaar van de Next Best Band Challenge. Beide organisaties zoeken samen de beste 10 inzendingen uit die vervolgens op 22 maart door Next Best Band bekend worden aangekondigd. Vanaf dan is het aan het Nederlandse publiek om te bepalen welke van deze 10 bands de felbegeerde podiumplek verdient (zaterdag 7 april in de Restolounge). De uiteindelijke winnaar wordt de dag vóór het festival (5 april) bekend gemaakt. Die van vorig jaar was Dearworld, dit jaar trouwens ook op Paaspop te zien.

Hoe werkt de N.B.B.Challenge?
Bands moeten hun profiel voor woensdag 14 maart 12.00 uur registreren via de Next Best Band -site en hun beste nummers uploaden.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.

Paaspop: Las Vegas in Nederland - it's amazing!
De organisatie doet er alles aan om het festival elk jaar nóg spectaculairder te maken. In 2011 gebeurde dat bijvoorbeeld door de uitbreiding van het aantal podia van 7 naar 10 - en dit jaar zelfs naar 12; een luxere camping met meer en betere voorzieningen (zoals een campingwinkel en supermarkt) en een nóg spraakmakendere aankleding van het terrein. Door de prachtige decors en duizenden lichtjes die 's avonds het terrein een adembenemende sfeer geven waant de bezoekers zich zowaar in het Brabantse equivalent van Las Vegas. Paaspop behoort inmiddels dan ook tot 's lands festivaltop en biedt een audiovisuele totaalbeleving met cabaret, comedy, theater, entertainment en een zéér gevarieerd muzikaal aanbod.

4 opmerkingen

als het een klein beetje weer (lees droog) weer is, ben ik aanwezig B)
 
Boomshakalaklaklaklak.... :-p
 
:D
Yeaah beste fesitval openeerrr