Partyflock
 

Latin Lovers on tour in Palladio te Helden

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
1 maart 2012
FeestLatin Lovers · On tour
Datumzaterdag 31 maart 2012
LocatiePalladio
Op zaterdag 31 maart trekt de Latin Lovers On Tour karavaan voor de tweede maal richting Helden. De fenomenale locatie van de Palladio zal tijdens deze nacht opnieuw dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal de gehele Palladio na het succes van de vorige keer weer van top tot teen aankleden in de meest tropische setting. De deejays deze nacht zullen iedereen laten dansen en schudden op de meest rollende Latin beats van dit moment: ROOG, Stefan Vilijn, Chris Rox, Jasper Clash, Nick Base en MC Jollygood!

Zoals al eerder genoemd, zal Latin Lovers met haar On Tour de gehele hoofdzaal van Palladio voor de tweede maal omtoveren tot een tropisch oord. Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol bamboe en nog meer zomerse belevingen zullen de avond maken tot een legendarische nacht. De deejays zullen alleen maar de lekkerste sexy Latin house draaien van dit moment vol met percussies, trommels en zinderende vocalen.

Niemand minder dan headliner dj ROOG komt speciaal voor Latin Lovers naar Helden. Wie kent hem niet van de sensatie Housequake? Maar ook Stefan Vilijn heeft al aangegeven er onwijs veel zin in te hebben. Deze jongen stond vorig jaar op alle grote festivals en 2012 gaat zijn jaar worden. Ook de krachtpatsers en residents Chris Rox, Jasper Clash en Nick Base zijn er weer bij. Met de eerste editie in hun broekzak keken zij diezelfde avond alweer uit naar een volgende keer en keken hun ogen uit in Palladio. Dat is dus een mooi compliment voor de club! De avond wordt gehost door MC Jollygood.

Latin Lovers On Tour is op zaterdag 31 maart opnieuw in de Palladio in Helden. Zet hem dus snel met een dikke pen in je agenda! Kaarten aan de deur kosten 8 euro. Voor meer informatie zie Palladio.nu.