Partyflock
 

Metz start 8 juli met Hardsoul zijn strandedities in Rockanje

gepubliceerd door , op
Metz on the Beach
25 februari 2012
Nadat Metz on the Beach vorig jaar door diverse portals is verkozen tot het beste real house strandfeest van 2011 staat de eerste grote zomereditie alweer op de agenda. Op Zondag 8 juli strijkt Metz neer bij Strandclub View op de 2e Slag van Rockanje. De line-up deze middag en avond is dan ook om van te smullen. ROOG (solo), Greg van Bueren (solo), ROOG b2b Greg van Bueren aka Hardsoul, Jasper Clash (special warming up set), Jasper Clash b2b Chris Rox, DJ Etienne, Niles Alister en zelfs twee MC's zijnde I/Fan (ja, de man van het Nationale Songfestival) & MC Haits. En natuurlijk zijn extra beats ook aanwezig. Glenn Helder zal met zijn percussie set aanwezig zijn op deze Summeredition Volume 1.

Wederom is voor de kick off van de Metz on the Beach zomertour gekozen voor Rockanje en zal ook daar de afsluiting plaatsvinden. Ook zal dit jaar Hoek van Holland weer worden aangedaan en staan er nog enkele plaatsen langs de Nederlandse kust in optie. Hiermee zal Metz zodra er meer nieuws is naar buiten komen.

Earlybird tickets
Speciaal voor de vroege vogels zijn er tussen 1 april & 14 april 100 tickets verkrijgbaar voor €12,50. Nadat deze zijn uitverkocht kosten ze €17,50 in de voorverkoop.

Wil jij dus in 2012 genieten van de echte real house op het strand dan moet je zeker Metz on the Beach in de gaten houden want wie weet staan ze straks wel op het strand bij jullie in de buurt! Zet zondag 8 juli maar alvast in jullie agenda!

Aftermovie 2011

2 opmerkingen

je kan er maar op tijd bij zijn met je persbericht! ;-)
Inderdaad :-)