Partyflock
 

Nieuw concept naar Venray voor de veelzijdige muziekliefhebber

gepubliceerd door , op
Leftfield
17 februari 2012
Op vrijdag 23 maart zal een nieuw concept worden geïntroduceerd in het Noord-Limburgse Venray, genaamd Leftfield. Dit terugkomend concept wordt gehouden in Riddim. Deze nieuwe club is met de donkere en knusse sfeer een perfecte locatie voor het feest. De club is gelegen in het centrum van Venray.

De avond staat in het teken van veelzijdigheid. De rode draad in de avond zal dit maal electro zijn, maar ook de techno-, dubstep- en drum & bass liefhebber zal hier goed aan zijn trekken komen. De host van deze avond is lokaal talent Lucky Done Gone. Deze artiest zal op deze avond verschillende gezichten laten zien, omdat hij drie sets zal draaien. De openingsset zal opbouwend zijn en de andere twee sets zullen een combinatie zijn van electro, dubstep en drum & bass. Lucky Done Gone heeft voor deze avond de artiesten Mursk en Jimmy Jingle uitgenodigd. Jimmy Jingle zal de bezoekers voorzien van een combinatie van techno en electro, waar Mursk voornamelijk dubstep zal draaien. Afsluitend zal door de host een setje drum & bass gedraaid worden om de avond stevig af te sluiten.

Leftfield wordt georganiseerd door Grip Music. Grip Music is een agency uit Venray en maakt een grote groei door met haar artiesten. Inmiddels staan haar artiesten al op vele grote Nederlandse evenementen, maar omdat Grip Music haar eigen omgeving ook belangrijk vindt zet de organisatie zich ook graag in voor de lokale scene in Noord-Limburg. Het motto 'vernieuwende muziek met een rauw randje' zal ook zeker gelden op de avonden van Leftfield. De organisatie vindt het belangrijk dat er gedurende de avond een goede opbouw in muziek zal zijn, waarin er goed geknald zal worden!

Riddim zal geopend zijn vanaf 22.30 uur en zal doorgaan tot 04.30 uur. De entree is gratis.

1 opmerking