Partyflock
 

Amazone Project
Timetable & last info

gepubliceerd door , op
Met nog minder dan een week te gaan groeit het enthousiasme en dat is te merken! Het aftellen is begonnen en zo staat op de laatste zaterdag van februari Amazone Project met een derde editie klaar om jou te onthalen, in een jungle waar Sunnery James & Ryan Marciano voortouw nemen. En laat het nu net zo zijn dat beide heren hun Zuid-Amerikaanse Tour net achter de rug hebben. Je begrijpt dus dat dit het gevoel van de echte 'Amazone' waarborgt en met deze passie in hun gelederen kan het niet anders dan dat het een weergaloze editie gaat worden!

Sunnery James & Ryan Marciano zijn er samen met alle genodigde artiesten klaar voor om de succesvolle editie van 2011 te overtreffen! Sunnery: 'Het is heerlijk thuis te komen na zo'n een tour door de 'Amazone' en straks los te gaan op onze eigen Amazone Project. We gaan de eerste twee edities overtreffen. Dat beloven we.'
Ryan: 'Oost West thuis best. Heerlijk toch? Nieuwe tracks, Amazone Project Volume #3 is uit en wij zijn er klaar voor!'

Amazone Project vindt aanstaande zaterdag 25.02.12 plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam en zal een legendarische avond worden. Wil je hier bij zijn wees dan snel want op=op! Laatste tickets verkrijgbaar via de website www.amazone-project.com.

Hieronder de volledige timetable om je favoriete artiesten niet te missen en de laatste event info voor meer duidelijkheid.

Timetable
Amazone project
22.00 – 23.00 Michael Mendoza
23.00 – 00.00 Gregor Salto
00.00 – 02.00 Sister Bliss (Faithless DJ Set)
02.00 – 05.00 Sunnery James & Ryan Marciano
05.00 – 07.00 Chuckie
Hosted by Zawdi MC MC and Jethro Angkotta on percussion

King of drums
22.00 – 23.00 Quentin van Honk
23.00 – 00.00 Andy Foreman
00.00 – 01.00 Jack Ferreira
01.00 – 02.00 Carita La Niña
02.00 – 03.30 Genairo Nvilla
03.30 – 05.00 Delivio Reavon & Aaron Gill
Hosted by Spyder

Last event info
Routebeschrijving
Openbaar vervoer
De Heineken Music Hall is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en trein. De metro en de trein stoppen op station Amsterdam Bijlmer ArenA, wat op twee minuten loopafstand van de Heineken Music Hall ligt.
Snel en eenvoudig de route van huis naar de Heineken Music Hall met het openbaar vervoer: www.9292ov.nl

Auto
Vanaf Utrecht & Amsterdam
- Komend vanaf de A2 uit zowel Amsterdam als Utrecht: neem afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost. Vanaf hier kunt u uw auto kwijt in één van de parkeergarages: P1/P4/P5/P6. P6 is het dichtstbijzijnde parkeergarage (onder de Heineken Music Hall (maar heeft beperkte capaciteit).
- Transferium / P1 heeft de grootste capaciteit in parkeerplaatsen. Volg bij binnenkomst de bordjes 'Arena boulevard' en u hoeft de boulevard dan alleen nog over te steken.
- P4 en P5 zijn in de Villa Arena gelegen en vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen via de Arena boulevard.

Vanaf Amersfoort A1
- Komend vanaf de A1 vanuit Amersfoort, neem afslag A9 richting Schiphol / Amstelveen.
- Neem A2, Amsterdam afrit 1, Transferium.
- Aan het einde van de afrit linksaf en volg eerst de borden 'AMC' en kort daarna 'P6'.
- P6 is de parkeergarage onder de Heineken Music Hall.

Zero tolerance
Amazone Project is een drugsvrij feest. Er geldt een Zero Tolerance beleid. Dit houdt in dat zowel hard- als soft drugs verboden zijn. Als er bij jou een pil wordt aangetroffen zal je van overheidswege worden overgedragen aan de politie, je mag hierna het evenement niet meer betreden.

ID verplicht
De gestelde minimumleeftijd is 18 jaar. Naast je ticket is het van hoog belang dat je een geldig ID bewijs kan overleggen. De organisatie controleert voor jouw en hun eigen veiligheid streng op identificatie. Heb je deze niet bij je dan loop je het risico dat de toegang wordt geweigerd.

1 opmerking

Hmmm, is er deurverkoop? Misschien dan wel even kijken!