Partyflock
 

Partyyyy Kicking Time

gepubliceerd door , op
Zaterdag 21 april wordt het eindelijk eens beestachtig knallen geblazen. Poppodium Duycker is dan namelijk het toneel van de allereerste editie van Partyyyy Kicking Time: dikke early en oldschool klappers en ouderwetse rave classics, die Hoofddorp op zijn grondvesten zullen doen schudden! Fix Party trekt voor deze eerste editie alle registers open met onder andere het beste en hardste geluid, entertainment acts en natuurlijk met een moddervette line-up met topartiesten uit de scene. Denk hierbij aan de keiharde early rave en dikke oldschool sound van The Viper, Frantic Freak & Leviathan. Deze DJ's weten hoe ze de boel op zijn kop kunnen zetten. Het zal ongetwijfeld een avond worden om nooit meer te vergeten!



Vrijkaarten
Er zullen nog 10 vrijkaarten worden verloot onder de volgens van de Partyyyy Kicking Time Facebook pagina. Als je nog kans wil maken op deze kaarten of op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, voeg dan de Facebook pagina toe.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement digitale fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Het meenemen van een professionele filmcamera is niet toegestaan.

Auto & Parkeren
De Duycker is per auto uitstekend te bereiken. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Navigatie
Mocht je met je navigatie komen kun je het beste het adres Raadhuisplein 5 Hoofddorp invoeren op je navigatie.

Openbaar vervoer
OV bus 140, 145, 164, 178, 194, 196 en 401 of nachtbus N97 naar Amsterdam en Schiphol de hele nacht. Het is 10 min. lopen van station Hoofddorp.

Openingstijden
De Duycker opent de deuren om 22:00 uur en het evenement zal duren tot 04.00 uur. De deuren sluiten om 02:00 uur dus zorg dat je op tijd binnen bent.

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}
b)

Bijna een thuiswedstrijd...
heerlijk mn ouwe vinyl weer afstoffen




 
Klasse line up, hoofddorp is in da house
laatste aanpassing