Partyflock
 

House Rockers

gepubliceerd door , op
Houserockers
14 februari 2012
Van laserschermen tot aan complete house sets die jouw hartslag een beat doet overslaan. Zonder onnodige mash-ups van Britney Spears liedjes en waar de kauwgomballen sound keihard wordt geskipped. House Rockers heeft haar imago inmiddels bewezen: een avond waar de dj ruimschoots de tijd krijgt om zijn verhaal in een waardige set te vertalen. Eén waar je geniet van platen met kwaliteit en wat door artiesten als goed recht in eigen handen genomen wordt. Rock the House as we are supposed to!

House Rockers @ Escape Club
House Rockers heeft Amsterdam inmiddels als trouwe thuisbasis benoemd. Na een succesvolle kick off editie in The The Sand, liet het concept in de eerste maand van januari ook Escape Club tot de nok toe volstromen met ware House Rockers. De laserschermen maakten het concept tot een club spektakel, de danseressen lieten iedere aanwezige naar meer snakken en daarom rolt House Rockers op vrijdag 23 maart 2012 haar totaalbeleving nogmaals uit in de Amsterdamse Escape Club.



Vergeet dertien in een dozijn en geef je clubbing experience een waarde mee! Vanaf 23:00 uur verzamelen een vijftal behendige artiesten zich rondom de mengpanelen om als het House Rockers DJ team jouw beleving op scherp te stellen met hoogstaande sets. Dit keer zal MC Spyder de vocale leiding nemen over het rockende geheel, waarbij de toon verder ingevuld wordt door de volgende Steel artist management talenten:

Real El Canario
De heer van de eclectische sound mixed vanavond elke beat dat waardig, temperatuurrijzend en puur real is!

Lucien Foort
Dreadman en vaste waarde van House Rockers. Deze man doet het concept ook dit keer eer aan!

Michael Mendoza
Zijn aanwezigheid binnen de dancescene is onmisbaar; tijdens HouseRockers bewijst dit multitalent waarom...

Mitchell Niemeyer
Model, producer, deejay en creatief: iemand die absoluut karakter aan een avond als deze meegeeft!

Gabi
Gaby Blaaser is bekend als Nederlandse presentatrice/actrice en staat nu ook als dj in de spotlights!

House Rockers Volume 2
De sound van House Rockers wordt extra onderstreept met van elke editie een exclusieve mixtape, waarin dit keer Mitchell Niemeyer jouw gehoor streelt met een edgy set. Deze volwaardige House Rockers Volume 2 mixtape wordt door het House Rockers promoteam landelijk verspreidt en is tevens gratis te downloaden via Royal Concepts.nl.

House Rockers tickets
De voorverkoop is inmiddels van start gegaan, waarbij je via Royal Concepts.nl of bij één van de Free Recordshops voor slechts 8 euro online je ticket bemachtigt. De late beslissers kopen op vrijdag 23 maart voor 15 euro hun ticket aan de deur.
Ook aan alle House Rockers VIP liefhebbers is gedacht. Voor 25 euro schuif je een vipbandje om de pols, waarnaast er tevens een aantal tafels beschikbaar zijn gesteld. Mail voor meer info naar vip@royalconcepts.nl.

'House rockers; determined to rock as never done before'.