Partyflock
 
­ Nederland

WinterTeesT de enige echte Housebraderie

gepubliceerd door , op
WinterTeesT
27 januari 2012
FeestWinterTeesT · Housebraderie
Datumzaterdag 25 februari 2012
WinactieWinterTeesT actiegesloten
LocatieVLLA
Hoe zou een braderie zijn waarbij je niet alleen het stof van de lampenkappen moet afblazen maar waarbij je ongedwongen los kunt gaan en smullen van royale housebeats want, er dient gedanst te worden. Plak weet ongegeneerd en ijskoud een winterse housebraderie op poten te zetten. Na een jaar lang wachten is WinterTeesT terug van weggeweest. Plak organiseert de enige echte housebraderie die alle goede en vooral knusse dingen van de winter op één plek samenbrengt. Onder het genot van een jager en een winterse cocktail kan er van 15.00 tot 03.00 uur gedanst worden. Plak zal voor een 12 uur lange intense beleving zorgen bij TeesT.

Plak staat bekend als een intieme en laagdrempelige organisatie waarbij sfeer en beleving hand in hand gaan met zeer aangename housebeats. Plak laat zien dat hun feesten alle mogelijkheden biedt om een losmakende subcultuur te creëren waarbij iedereen zich vrij mag voelen. Naast de fijne intieme sfeer die er zal zijn brengt de braderie nog meer vermaak met zich mee. Goodoldfashion zal de braderie voorzien van zijn originele vintage kledij. Ook de BubbleKid kappers bieden zich aan om jou te voorzien van een nieuwe coupe. Daarnaast staan Wilberts en Je Bent Zelf Een Hipster op de braderie en versterken het aanbod van hun originele handelswaar op de markt.

Ook kun je bij TeesT je tegoed doen aan alle overheerlijke versnaperingen. Dit culinaire hoogstandje laat je meerdere smaaksensaties proeven zoals Onno's Bio Soepen, Brrr Burgers, Ice Bar en overheerlijke wintertaart. Voor het eten krijg je volop de tijd om je eetlust op peil te dansen. Als je buikje rond is gegeten hoef je geen moment meer stil te zitten. Het is niet omdat het moet maar juist omdat het kan. Wie zullen de voetjes doen zweven deze komende 12 uur?

Plak heeft als klap op de sneeuwbal gezorgd voor een line-up van formaat. DJ's als Enrique Lepoutre Enrique's Groove (special opening set), Brent Roozendaal, Prunk, Alex Supertramp, Julien Simmons en KlapSandwich. Ook zal Plak zorgen voor een opwindende Mystery Guest met een internationaal tintje.

Er is natuurlijk ook volledige aandacht voor authentiek vertier. Het overheerlijke creabea programma zal dit jaar de loef afsteken. De Balloon artist, HotTub, Body & Soul Corner, Fietslicht & Bandenplak Service en de Secret Container Area zullen hun bijdrage leveren in het winterwonderland van WinterTeest.

Wie, wat, waar moet je zijn om bij dit geraas aanwezig te kunnen zijn. Heel simpel, loop even langs bij BubbleKid Kappers aan de Ferdinand Bolstraat 145. De voorverkoop is 23 januari van start gegaan via Plakk.nl, deze WinterTeest kaarten worden verkocht voor slechts 10 euro. Voor de laatbeslissers is er de mogelijkheid een kaartje aan de haak te slaan aan de deur van VLLA voor 13 euro.

Hoe kom ik bij VLLA? Heel eenvoudig, met je stalen ros fiets je de Kinkerstraat uit, Postjesweg volgen en voor de metrohalte Postjesweg linksaf. Willem Roelofsstraat 9. Met het OV pak je bus 18 of metro 50 en stap je uit bij halte Postjesweg, rechtdoor de Willem Roelofsstraat 9 op. Voor je zie je VLLA.