Partyflock
 

Paaspop kondigt nieuwe acts aan

gepubliceerd door , op
Paaspop kondigt nieuwe acts aan
10 februari 2012
Geen Elfstedentocht dus helaas. Te warm. Tsja, volgende maand begint immers de lente al. En de maand dáárna is het alweer tijd voor de officiële opener van het festivalseizoen 2012: Paaspop, van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april op terrein De De Molenheide in Schijndel (NB). Het programma gedurende drie dagen op twaalf podia (één podium meer dan in 2011) is zo goed als volledig nu. Op de vernieuwde Paaspop-website staan alle (nieuwe) dance-acts per area en per dag handig op een rijtje!

Prijzen Paaspoptickets ook dit jaar laag
Paaspop is er ook dit jaar weer in geslaagd om de ticketprijzen laag te houden, zeker in vergelijking met andere driedaagse outdoor evenementen (exclusief servicekosten):

Vrijdag:€ 39,-
Zaterdag:€ 69
Zondag:€69
Combi 2 dagen zaterdag & zondag:€84
Combi 3 dagen passepartout:€89
Camping:€15


Tickets zijn verkrijgbaar via de bekende regionale voorverkoopadressen en via de site en Facebook. Om te voorkomen dat de bezoeker een duur ticket aanschaft bij de vele woekeraars, verwijst Paaspop naar www.weetwaarjekoopt.nl, die uitstekende voorlichting geeft over betrouwbare tickets.

Paaspop: Las Vegas in Nederland - it's amazing!
De organisatie doet er alles aan om het festival elk jaar nóg spectaculairder te maken. In 2011 gebeurde dat bijvoorbeeld door de uitbreiding van het aantal podia van 7 naar 10 - en dit jaar zelfs naar 12; een luxere camping met meer en betere voorzieningen (zoals een campingshop en supermarkt) en een nóg spraakmakendere aankleding van het terrein. Door de prachtige decors en duizenden lichtjes die 's avonds het terrein een adembenemende sfeer geven waant de bezoekers zich zowaar in het Brabantse equivalent van Las Vegas. Paaspop behoort inmiddels dan ook tot 's lands festivaltop biedt een audiovisuele totaalbeleving met cabaret, comedy, theater, entertainment en een zéér gevarieerd muzikaal aanbod.

2 opmerkingen

He bijna naamgenoot, hier ook present!! Geniaal feestje!