Partyflock
 
­ Nederland

YCP 2.0
Gold Edition

gepubliceerd door , op
YCP 2.0
10 februari 2012
FeestYCP 2.0 · Gold Edition
Datumzaterdag 25 februari 2012
LocatieWestwood Site
Zaterdag 25 februari aanstaande vindt er weer een Young Classic Party plaats in Club Westwood! Deze YCP 2.0 Gold Edition met als boodschap 'Fuck the crisis, buy a boat!' lapt de tijdsgeest volledig aan zijn laars. Op zaterdag 25 februari feest je als of er geen morgen meer is, alle financiële shit vergeten, deze avond is er alleen hier en nu. Fuck the establi...shment, fuck the banks, fuck Greece; fuck the crisis, buy a boat!

YCP 2.0 trekt een mix van oud ww-bezoekers en nieuwe gezichten die van een avondje goed stappen houden. Ongecompliceerd ons kent ons sfeertje, geen credible dresscode, geen patserig gedrag... Gewoon feest!

De line-up heeft in ieder geval een gouden randje. Youngsters Milan Unger en Mees Loman starten de avond zoals zij dit eerder deden op Klup Hart. Haagse held Warren Fellow, bekend van onder meer 'We Are Connected', draait een gouden set! Afsluitend doet Eelco From Berg een mix van techno en deephouse' bekendste platen.

Aan de deur betaal je met een kaart €8. Zonder deze kaart is de entree €10. Het is niet mogelijk aan de deur nog een kaart in te vullen. Dit om het karakter van het feest te waarborgen. Wil je een kaart ontvangen? Mail dan je Naam, Adresgegevens en Email naar youngclassic@club-westwood.com dan sturen ze een kaart op. Deze gegevens worden natuurlijk niet voor andere doeleinden gebruikt! De minimumleeftijd is zoals gebruikelijk 23 jaar.

Dus trek je gouden legging aan en graag tot de 25ste!