Partyflock
 

Bong-Ra in DB's Utrecht op Drum & DB's

gepubliceerd door , op
Drum & DB's
6 februari 2012
Afgelopen jaar door 3voor12 Utrecht uitgeroepen tot meest veelzijdige artiest en de maand februari bij DB's de band van de maand! Op vrijdag 24 februari zal Bong-Ra dan ook een optreden verzorgen in dB's Studio te Utrecht.

De favoriete breakcore artiest (en oude bekende) Jason Kohnen aka Bong-Ra komt de dB's Studio opblazen deze vrijdag 24 februari. I.s.m. met Drum & DB's. Laatstgenoemde is een project dat voor de derde keer wordt georganiseerd in dB's Studio te Utrecht waarbij het live element in de Drum & bass centraal staat. Dus niet alleen maar een dj op het podium, maar een gitarist of drummer erbij en eventueel wat toffe visuals om de beleving compleet te maken.

Line up voor de derde editie:
- Eskalation:
Deze dj, onder andere bekend van Drop!, heeft al eens vaker bij Bong-Ra in het voorprogramma gestaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij zijn set prima weet op te bouwen van easy house tot keiharde drum n bass. Hij zal jullie vast warm maken voor de rest van wat er komen gaat!
- Bones:
Zwolsche drum n bass producer die al geruime tijd bezig is en dat merk je! Bones is een prima opwarmer voor Bong-Ra. Zo heeft hij naast een aantal vette visuals ook een gitarist bij zich. Deze gitarist zorgt ervoor dat de show van Bones alleen nog maar harder en opzwepender wordt, als je hierna nog niet klaar bent voor Bong-Ra.
- Bong-Ra:
Breakcore pionier en figurehead Bong-Ra komt de bezoekers nog een keer laten zien en horen hoe je een zieke breakcore party bouwt. Men gaat hard, hoog en laag! Bong-Ra aka Jason Kohnen is een veelzijdig producent van allerlei soorten muziek, van harde breakcore als DJ Bong-Ra & metalcore met zijn band Wormskull tot aan donker atmosferische klanken met het Kilimanjaro Dark Jazz Ensemble. Vrijdag 24 februari komt Jason in het kader van Drum & DB's als Bong-Ra een ouderwets knetterende breakcore DJ-set spelen.

Tickets:
Kaarten zijn te koop voor € 8 euro in de voorverkoop via de website van DB Studio.nl.

1 opmerking

Artiest Ree
Hoppa naast mijn huis!