Partyflock
 

Boogie Friday lanceert elektronisch soul party-concept Lunar Landing

gepubliceerd door , op
Lunar Landing
3 februari 2012
Op zaterdag 25 februari gaat er in MavV's Bar een nieuw concept van de Rotterdamse organisatie Boogie Friday van start. Lunar Landing vult de vooravond in met warme muziek uit de meest soulful takken van het elektronische sector, zoals house en nu-jazz. Deze bijzondere avonden beginnen vroeg in de avond en eindigen vroeg in de nacht. Zo krijgen bezoekers de kans om hun uitgaansnacht in een intieme sfeer door te brengen, met nog ruime tijd om door te feesten in clubs tot in de late ochtend.

Na meer dan een jaar sterk succes in de hiphop kringen, betreedt Boogie Friday met dit evenement de sferen in van diep soulful elektronisch muziek. Dit doen zij met diverse artiesten, die allen gespecialiseerd zijn in verschillende facetten van hedendaagse stijlen. Muzikale brein en resident-DJ Damoon nodigt maandelijks één gerespecteerde gast-DJ uit, die hem assisteert in het neerzetten van een kwalitatieve muzikale lijn en huiselijke doch feestelijke ambiance. Met zijn zwoele sound veroverde deze ras-Rotterdammer menig harten tijdens optredens in onder andere de voormalige club Catwalk, maar ook evenementen zoals Warehouse.
Te gast staat deze maand Thelonious. Een DJ die door de jaren heen een sterke naam heeft opgebouwd als mede-oprichter van de succesvolle organisatie Strange Fruit en meest recentelijk als programmeur van het frisse jazzpodium BIRD. Hij deelde eerder al het podium met artiesten als Theo Parrish en Benji B.

'Deep soulful electronic music' is de rode draad. Kenners zullen dit goed begrijpen en fans zullen ervan genieten.
De avonden duren van 21.00 tot 02.00 en de entree is gratis. Bezoek www.boogiefriday.nl voor meer informatie over Lunar Landing en alle overige Boogie Friday projecten.