Partyflock
 

Jubileumeditie Back to the 90's
Sportpaleis Antwerpen

gepubliceerd door , op
De paasvakantie wordt in het Sportpaleis ingezet met de vijfde editie van MNM Back to the 90'S. Na drie edities in het Sportpaleis en in 2009 een najaarseditie in Flanders Expo, stevent MNN Back to the 90s af op meer dan 70.000 feestvierders over de jaren heen op deze grootse 90s-party!

Na deze onevenaarbare partynachten met o.a. Coolio, Snap!, Technotronic, Run DMC, Robin S, Right Said Fred, Dr. Alban en Bonzaï All Stars, belooft ook de feesteditie een knalparty te worden met een hele nacht dansen op de beste 90's-hits, vuurwerk, special effects, een megalichtspektakel en live optredens van de grootste 90's-groepen!
Volgende artiesten tekenen zaterdag 31 maart in het Sportpaleis present!

Regi
Kia (krapoel in axe)
Good shape
Paradisio
X-Session
Da Boy Tommy & Da Rick
Bonzaï all stars
Jessy feat. the Mackenzie
Wout
De presentatie van deze feesteditie is in handen van Peter van de veire.

Tickets kosten 32€ en zijn te bestellen via www.teleticketservice.com of telefonisch via 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45) of in de filialen van Free Record Shop. Groepen vanaf 20 personen ontvangen een reductie van 2€ / ticket. Deze tickets kunnen alleen telefonisch besteld worden.

Regi
Voor dit feestluik kondigt niemand minder dan de Belgische DJ-koning Regi zijn komst naar MNM Back To The 90's aan. Regi is, met legendarische DJ-sets in de Belgische club scène en de grote Milk Inc-doorbraak in binnen- en buitenland met 'La Vache', 'In My Eyes', 'Promise', 'Losing Love' en 'Walk On Water', een kind van de jaren '90. Intussen is Regi een monument in Vlaanderen, met zijn 'Regi In The Mix' CD-reeks en bijhorende megaconcerten. In 2008 draaide hij de eerste Regi In The Mix-party in de Lotto Arena, nu spoelt Regi terug aan in het Sportpaleis. Verwacht je op 31 maart aan een ultieme '90's in de mix'-set zonder voorgaande!

Wout
Host DJ van de avond wordt ook dit jaar DJ Wout. De frontman van Sylver en beste vriend van Regi, weet beter dan wie ook wat hot was in de 90's. Als resident in diverse clubs kent hij de beste 90's-platen zo uit zijn hoofd. Het belooft een leuk onderonsje en een lange nacht!

X-Session
De bevallige Gina met de blote bast van Gene: Vlaanderen lustte er pap van! De hitsingles 'Bang Bang', 'To the sky', 'Say yeah' en 'Pump It' bezorgen X-Session in Vlaanderen een dikke gouden status. Ze worden pas echt big met hun grootste hit: 'On and on'. Daarmee doorbreken ze zelfs de landsgrenzen en treden op in o.a. Frankrijk, Nederland, Zweden, Japan en New York. In 2002 valt voor de eerste maal het doek over X-Session. Na zes jaar intens touren en de ene hitsingle na de andere, gaat Gene solo. Eind 2009 maakt X-Session hun langverwachte comeback. De hitsensatie gooit hoge ogen op de Foute Party waar duizenden concertgangers alle hits van de eerste tot de laatste noot meezingen. De trein is opnieuw vertrokken en X-Session is back, zoveel is zeker! Maar, . aangezien Gina in alle rust wil bevallen gaat de steker er na het Sportpaleis voor onbepaalde tijd opnieuw uit! Een unieke kans, u bent verwittigd!

Da Boy Tommy & Da Rick
Da Boy Tommy & Da Rick zijn al sinds 1997 een onafscheidelijk party-duo. Met 2 handen vol hits worden ze zelfs de grondleggers van de jump genoemd. Keiharde beats en opzwepende melodieën is het recept van hun 90's klassiekers. 'Halloween', 'Candyman', 'Rumble' en 'Attention' behoren tot de populairste plateau-hits van de 90's. Twintig jaar later is hun live act nog altijd legendarisch. Dankzij een dagelijkse portie melk zetten ze gegarandeerd het Sportpaleis op z'n kop. Iedereen springen!

Bonzaï all stars
Het Bonzai All Stars duo was vorig jaar reeds te gast op ons jaarlijks feestje. Hun act wordt ongetwijfeld opnieuw één van de absolute hoogtepunten van de avond. Het legendarische label dat in de jaren '90 die ene house klassieker na de andere voortbracht en daarmee de wereld domineerde, en vandaag weer helemaal terug is dankzij hun 'Thunderball' track in de fantastische Hebbes-campagne, bestaat exact 20 jaar.
Gerespecteerde producers zoals Yves Deruyter, Marco Bailey maar ook Felix da Housecat en Tiësto, schreven geschiedenis op het Bonzaï-label. Ambiance troef met tracks als 'The First Rebirth' (Jones & Stephenson), 'The Rebel', 'Animals', 'Guess Who' (Yves Deruyter), 'Universal Nation' (Push), 'Woops' (DJ Bountyhunter), 'Thunderball' (Bonzai Channel One), 'The House of House' (Cherry Moon Trax) en 'Dream Your Dream' (Soushkin), om er maar enkele te noemen. Een adembenemende live act van 'Bonzai All Stars' zal jullie doen springen als nooit voordien en sleurt het Sportpaleis langs al deze klassiekers dat het legendarische miniatuurboompje heeft voortgebracht. U bent verwittigd! Feesten!

Jessy feat. the Mackenzie
Zangeres Jessy heeft de voorbije jaren niet stil gezeten, maar wij kennen haar vooral van haar succesperiode onder de naam Mackenzie feat. Jessy. Onder impuls van The Mackenzie scoorde ze hits als 'Innocence', 'Falling In Love', 'The Rain', 'Look @ me now', 'You Got to get up' en 'I Am Free'. Samen waren ze goed voor de Ultratop Dance Award en een TMF Award. Intussen heeft Jessy ook reeds samengewerkt met o.a. Regi, Sash en DJ Rebel.

KIA (Krapoel In Axe)
Ongehoord was het eind 1996. Allereerst ongehoord vanwege het genre - Vlaamstalige hiphop met een Stadsfeestzaal Aarschotse tongval – maar ook ongehoord vanwege de teksten, die we niet meteen als fijnzinnig kunnen omschrijven. Met 'Zaterdag' scoorden Cliffke, Jakke en de Vjee hun eerste Vlaamse nummer-1-hit van formaat. In de slipstream van de mediahetze volgde al snel een hit-album 'Zonder Boe of Ba'. Ook toppers als '1,2,3,4,5,6,7', 'Zomer', ''t Sniejewt' en niet te vergeten 'Wanneer' werden in het collectieve muzikale geheugen gegrift. De ode van de krapoeleuze jongens aan 'Birgit Van Mol' en ook 'Beest' (de openingstune van Frank Molnars 'Freaky Frank Show') krijgen bovendien een verdiende stek in de eregalerij van culthits. Na pakweg 15 jaar mogen ze dus opnieuw exclusief voor 'Back to the 90's' het Sportpaleis op zijn grondvesten laten daveren. Haal uw 'Parental Advisory-stickers' dus maar terug van de zolder!

Paradisio
Eén van de succesvolste Belgische 90's-groepen ever. Het nummer 'Bailando' werd een wereldhit met maar liefst 1 miljoen exemplaren en zelfs in Zweden verpulverden de drie meiden met hun opvallende kleurenpruiken, de records van ABBA. En ook de opvolgers 'Bandolero' en 'Vamos a la Discoteca' haalden een verkoop van om en bij de 700.000 verkochte singles. Na een rustperiode staat Paradisio er nu terug en hoe! Iedereen klaar voor de meezinger 'Bailando bailando amigos adios, adios el silencio loco'?

Good shape
Midden de jaren negentig waren de jongens van Good Shape niet weg te branden uit de nationale en internationale hitparades. Hun debuutsingle 'Take My Love' (1993) werd meteen een monsterhit en ook de daaropvolgende nummers 'Give Me Fire', 'King Of Your Heart' werden van het Vlaamse platteland tot Boekarest platgedraaid. En nog steeds is 'Take My Love' een veel gevraagde plaat op parties en op radio! In 2009 was er tijdens Back to the 90'S een éénmalige reunië. Voor onze feesteditie doen ze dit met plezier nog eens over!

Peter van de Veire
De presentatie van deze feesteditie is opnieuw in handen van MNM-frontman Peter van de Veire. Peter zorgt gegarandeerd voor onbevangen entertainment en een reeks verrassende verkleedpartijen!

5 opmerkingen

Da Boy Tommy & Da Rick :woop:
 
Werkzaam bij Pservice
Artiest {SHOWLIST artist 54629, 78775}
Uitspraak van Luit :bier: op zondag 5 februari 2012 om 20:22:
Da Boy Tommy & Da Rick


:respect: