Partyflock
 
­ Nederland

Genadeloos
Wij zijn toch wel harder

gepubliceerd door , op
Genadeloos
10 december 2011
De vrijlating van Holleeder maakt maar weer eens duidelijk wat TK07 allang wist: Nederland is klaar voor Genadeloos! De eerste editie ging volledig uitverkocht en snoeihard los. Dat er een vervolg moest komen was duidelijk. 31 Maart gaat de WillemEen in Arnhem wederom het slachtoffer worden van smerige frenchcore en industrial hardcore. Zie hieronder de aftermovie van de eerste editie van Genadeloos!



De line-up van Genadeloos is er eentje die voor ieder wat heeft. Op het programma staan pure frenchcore, vernieuwing, de dikste industrial, jong talent waarbij extra aandacht is geweest voor de echte liefhebber van de rauwe pompende sound waar Genadeloos voor staat.

Om maar met het nieuwe bloed te beginnen: Maximumraver heeft vorige keer de dj-contest gewonnen en heeft daarmee een plekje op het hoofdpodium van Genadeloos veroverd! Deze jonge enthousiasteling weet waar die het over heeft als het om dikke platen gaat. Bereidt je voor! Dat de organisatie van Freax louter uit helden bestaat was al duidelijk, net als dat ze muzikaal een goede smaak hebben. The Omen gaat het laten zien op Genadeloos met een dosis zwevende tekno.

Geen Genadeloos zonder internationale artiesten. En met internationaal wordt natuurlijk vooral Italië bedoeld. Sirio en Prototype Hardcore vertegenwoordigen het nieuwe geluid wat dit land laat horen in de alternatieve hardcore. Ook Frankrijk mag niet ontbreken en laat zich vertegenwoordigen door Cardiak. Met zijn rauwe snelle geluid verandert hij menig dansvloer in een chaotische, kolkende massa.

Wordt het dan nog beter? Ja dat wordt het! Met N-Vitral maar liefst. Komt uit de Third Movement stal en past precies binnen het plaatje van dit feest. Heerlijke muziek die de energie volledig uit de kicks haalt. Deze man creëert een drive in zijn sets waar het publiek geen genoeg van kan krijgen. Nekompromat maakt het het af. Heerlijke snelle beats van deze onderschatte artiest. Op dit podium gaat hij goed tot zijn recht komen!

Wat moet dat dan wel niet kosten? Voor slechts € 12,50 ben jij een van de mensen van wie het laatste weekend van maart totaal verwoest is door Genadeloos. Er zijn slechts 275 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij! Meer informatie over onder andere de kaartverkoop vind je op Genadeloos.nu.

9 opmerkingen

Werkzaam bij TK07
Artiest Mendeaz
Ah Yes!
Dit moet wel megamoddervet worden!
Uitspraak van Mendeaz op woensdag 1 februari 2012 om 13:48:
Dit moet wel megamoddervet worden!


lol
 
Dit ziet er leuk uit(Y)

N-Vitral:respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op woensdag 1 februari 2012 om 14:52:
N-Vitral


+1
Lekkaaaah (H)
Uitspraak van Mendeaz op woensdag 1 februari 2012 om 13:48:
Dit moet wel megamoddervet worden!


Megablubberpowerrace decoratie dit keer? :honger: