Partyflock
 
­ Nederland

Zodiak Commune viert 18e verjaardag in Waalhalla Nijmegen

gepubliceerd door , op
Zodiak Commune
21 januari 2012
FeestZodiak Commune · Eightteen +
Datumzaterdag 3 maart 2012
LocatieWaalhalla Site
De Eindhovense organisatie Zodiak Commune is wellicht wat laat met haar eigen 18e verjaardag, maar dat wordt op de bijzondere datum 3 maart weer dubbel en dwars goed gemaakt met een heus on-verjaardags feest in Waalhalla te Nijmegen. Tijdens Eightteen + staat je wereld van 22.00 tot 06.00 uur compleet op zijn kop met een sterk programma dat het beste uit de underground naar boven brengt.

Gingen op 7 januari dit jaar tijdens Update 2.0.12 nog de voetjes van de heilige grond van het Natlab in Eindhoven - waar meer dan een halve eeuw geleden de allereerste symfonie van elektronische geluidjes en bliepjes voortgebracht werd - op zaterdag 3 maart 2012 neemt Zodiak Commune je mee naar de stad waar ze vijftien jaar geleden haar legendarische Liquid Foundation feesten organiseerde in het Kolpinghuis. De oude TDK bandjes met zure Acid als enige herinnering aan die tijd kunnen weer terug de kast in, want tijdens Eightteen + ga je het in Waalhalla gewoon weer opnieuw beleven. Want al heeft de muziek zich sindsdien verder ontwikkeld en hebben de DJ's nog vele andere podia bestegen, allen zijn ze trouw gebleven aan de eigenzinnige, maar toegankelijke underground vibe waar Zodiak Commune al meer dan 18 jaar bekend om staat.

Voor één nacht wordt Waalhalla omgetoverd tot de wereld van Zodiak Commune, waar niks is wat het is en alles is wat het niet is. Zit de drive er aan het begin van de avond in de grote zaal al lekker in met bijtende Acid bleeps en trippy Techno, de razende Tekno trein zal later op de avond meer dan alleen de wijzers van de klok rond laten tollen. Ook in het Dubstep & Drum 'n Bass café beleef je een alles behalve onbewogen avond in een atmosfeer waar ruige bassen, snerpende hi-hats en andere woeste geluiden de dienst uit maken. Wil je even aan het feestgedruis ontsnappen voor wat rust, ruimte en een gezellig praatje? Dan kun je je terugtrekken in de Space Out. Hier geen hysterische theekransjes met gekke hoeden, maar een oase van kabbelende beats en dampende soundscapes.

1. Acid, techno & tekno
(live): Phantomlab (Symbiote Records)
Jan Liefhebber (Highland Beats)
Rick Angel (Zodiak Commune)
Saint (Zodiak Commune)
Bor (Zodiak Commune)
D=p+cer (Zodiak Commune)

VJ: Phantomlab Visuals

2. Dubstep & drum 'n bass
Giovanni Rafaela Nederland
DMDN (Trigga)
MarQ (MQ)
Dilemma (Zodiak Commune)
Delucxed (Zodiak Commune)

3. Space out
(live): Autonomatix (Adapter)
(live): BIAM (Zodiak Commune Records)
Marsh & Decay (Rumoer Systems)
PSK (Ambizi Records)
Lamot (Zodiak Commune)

Tickets
Kaarten kosten € 12,50 (ex. fee) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Easyticket.nl.

4 opmerkingen

Super cool feestje !!!!!

Toch maar is kijken of ik van de partij kan zijn !!!!
Artiest Bor
whooooooo 15 jaar geleden was het ook al vet in het kolpinghuis
Artiest Saint
Tof om weer eens in Nijmegen te staan!