Partyflock
 

Red Carpet at the beach

gepubliceerd door , op
Op zondag 25 maart openen wereldwijd vele hippe strandtenten hun deuren voor het nieuwe strandseizoen. Ook jij kan er bij zijn in de nummer één strandlocatie van Nederland Beachclub Vroeger tijdens de '2012 Grand-Opening Red Carpet at the Beach'.

WeMusic Company zorgt ervoor dat er vanaf 14.00 uur los wordt gegaan op de beats van Jean, Tony Cha Cha, Randy Katana en vele anderen. De Red Carpet resident DJ Wolffman, bekend van zijn hit met Snoop Dogg en Timati, zal een spetterend live optreden geven waar onder andere Irma Derby en rising star Melani Eden act de presence zullen geven.



Tevens zal voor deze dag rechtstreeks vanuit Ibiza, resident DJ van Club Pacha, DJ The Gee worden overgevlogen voor een onvervalste Ibiza set!

De gehele line-up bestaat uit onderstaande namen:
Jean
Wolffman
Tony Cha Cha
Fajah Lourens
Randy Katana
Asino di Medico
Silvio Ecomo
Oliver Twizt
Cuzco
The Gee
Binou
MC Boogshe
MC Libidosa
Vocals Irma Derby
Vocals Melanie Eden
VJ Yzco
VJ No Panic

Mocht het geen zonnige, warme dag zijn, geen zorgen! In de grote festivaltent belooft het een zomers feest te worden.

Tickets
De regular tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15,00 euro (ex fee). Ook zijn er een beperkt aantal VIP tickets verkrijgbaar voor 125,00 euro (ex fee). Vips worden flink in de watten gelegd. Naast een aparte ingang en een kluisje, horen ook de nodige bubbels en 5 extra muntjes in het pakket. Daarnaast zal er op hoog niveau gekookt worden in de speciaal ingerichte VIP area, de chefkok van WeMusic Company zal hier een heerlijk 8-gangen-fingerfood-menu samenstellen!

4 opmerkingen

Laat de zomer maar beginnen !!
Als ik nu naar buiten kijk word ik er nog niet vrolijk van namelijk

Top locatie en leuke line-up!!
Asino, Tony Cha Cha en Cuzco :D

Aanwezig :yes:
 
Artiest Renji
Dik feest van een superorganisatie!
Artiest Yzco
Zin in :yes: