Partyflock
 

Dance Club Inc. Avenue invites Billy The Klit

gepubliceerd door , op
House Religion
28 december 2011
FeestHouse Religion · invites Billy the Klit
Datumzaterdag 28 januari 2012
WinactieHouse Religion actiegesloten
LocatieInc. Avenue
Zaterdag 28 januari is er weer een editie van de dance party House Religion met de beste House muziek in Vlaardingen en omstreken. Bij Dance Club Inc. Avenue gaan op 28 januari alle remmen los. Dit keer staat de bekende en ook beruchte Dj Billy the Klit centraal en wordt hij ter zijde gestaan door een team van verrassende locale en internationale collega's.

Billy the Klit zijn mixes zijn moeilijk te omschrijven met woorden, je moet ze gewoon horen. De opbouw van zijn nummers is krachtig, sexy en vol energie, met altijd die speciale BTK effecten erin verwerkt. Dat maakt hem momenteel dan ook 1 van de top artiesten in de Nederlandse party scene. Hij heeft afgelopen jaar opgetreden bij Franchise, Hed Kandi, Nope is Dope, Rush, Expornstar, Luxurush, Pleasure Island, Mystery Land, Sensation White en vele anderen! De ster van deze topklasse Dj gaat de komende jaren ongetwijfeld nog hoger stijgen. Ook festivals als Emporium, Dance Valley, Mysteryland, Castle of Love, Lake Side, Free Funk and Solar wisten hem te vinden en te boeken. Dit naast zijn buitenlandse optredens tijdens zijn 'Mediterranean tour' in 2011 waar hij clubs aandeed in Lloret de Mar, Rimini, Chersonissos en Salou. Maar hier stopte het niet bij en naast radioshows kreeg hij ook optredens bij clubs in België, Italië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Indonesië en Turkije. Maar Billy is meer dan top Dance muziek en een internationale uitstraling. Wat hem berucht maakt is zijn performance als Dj en de band die hij met zijn publiek heeft of weet op te bouwen. Als 1 brok dynamiek staat hij achter, voor en boven de decks en ondanks zijn soms vreemde capriolen, weet deze sympathieke Dj altijd verrassende en zuivere mixes te laten horen. Met recht een totaal beleving zowel op muzikaal als visueel gebied!

House Religion invites: Billy the Klit
En dat kan niet zonder een op Billy afgestemde line-up. De nationaal bekende Pat Wheelz, die tevens Resident Dj van Club Inc. Avenue is, zal weer de nodige verrassende mixes laten horen. Zijn mixes zijn altijd uplifting en niemand kan zijn opzwepende beats weerstaan.
De extravagante en zingende internationale Dj Kate Orange, eveneens resident Dj bij Inc. Avenue, staat bekend als de Oekraïense Lady Gaga. Ze is een kleurrijke sexy dame en gaat op zeker weer ieders hart veroveren. Niet alleen door haar zelf geproduceerde muziek, maar net als bij Billy door het totaal. Haar vuurrood gekleurde haar dat in de meest bizarre creaties gekapt is, samen met haar make-up, zelf ontworpen kleding, performance en fantastische stemgeluid maakt haar tot een zeer aparte verschijning.
En dan zijn er nog de Vlaardingse toppers Dj Revario en Dj Goodvibez die voor hun eigen publiek zeker al hun draai en mix kunsten gaan laten zien. Zij zijn in goed en stimulerend gezelschap op deze editie van House Religion!

Dan zijn er ook de licht & lasershows te verwachten en speciale visuals om de sfeer te vervolmaken. Dit naast natuurlijk het altijd vriendelijke personeel in deze upcoming Dance club aan de Koningin Wilhelmina haven 10B (Nz.) te Vlaardingen.
Tickets zijn te verkrijgen in de voorverkoop bij Paylogic en de Primera winkels, maar ook aan de kassa van Dance Club Inc. Avenue tot 20:00 uur op 28 januari.

5 opmerkingen

yes :woop:

heerlijke feestjes dit zeker aanwezig :yes:

:bounce::bounce::bounce:
 
Ja word weer een heerlijke editie van House Religion.
Kennen jullie de opening nog ? Die compleet los ging .. hier was Mr Billy the Klit ook bij aanwezig en wat hebben we genoten.

House Religion laat 28 Januari weer keihard van zich horen dus blok de avond alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent.
Woon je in Vlaardingen, Schiedam, Pernis, Maasland, Maassluis Dan kan je kaarten bij mij kopen en worden ze bij je gebracht! Stuur maar een PM dan zorg ik voor je kaarten.